Klejenie zderzaków - Warszawa

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam!
Jak pech to pech.
Dziś holowałem znajomego i jak to pech chciał od naprężenia linki popękał mi tylny zderzak. Na dodatek pojazd ciężki maszynowy czytaj tramwaj chciał sobie zrobić z nas Tiki-Tiki gdyż jadąc nie zauważył linki holowniczej, ale refleks maszynisty w wieku ciężko średnim z dużą wadą wzroku umożliwił mu wychamowanie z 50cm od linki.

Z racji sytuacji szukam jakiegoś punktu klejącego zderzaki w Wawie.

Pozdrawiam
Rafał

Jak tak chcesz się bawić to lepiej go pospawaj.

Byl kiedys na okeciu, jak mi zrobili tio bylo zajbiscie, ale tj pierwsza w prawo na petla autobusowa na Okeciu i musisz jechac do konca hal po lewej stronie i tam gdzies jest (byl) ten zaklad po prawej stronie, a jak nie to zadzwon tu : 022 815 34 97 pan Zygmunt powiedz ze ode mnie i cie obsluzy, bo to straszny len do obcych

Drugi adres ul. Światowa, równoległa do Łopuszańskiej w kierunku LECLERCA, wjazd zaraz za zjazdem z wiaduktu przed Nowymi Alejami w prawo i pierwsza w prawo, jest tabliczka SPAWANIE TWORZYW SZTUCZNYCH, korzystałem dwa razy nie było kichy
Pozdr, Janusz

Czesc,
polecam na Radzyminskiej i Arkuszowej. Oba adresy sprawdzone. Szukaj w informacji. Oba moge polecic.
Pozdrawiam,
Piotr

Jest jeszcze taki punktw Opaczy, ale nie pamiiętam dokładnie ulicy robią tam tak samo jak na Radzymińskiej tylko 4x taniej

Przy drodze wylotowej z Wawy na Nieporęt - dokładnie przy podwójnych rondach jest dobry warsztat klejący zderzaki. Jakbyś był zainteresowany, to mogę podac dokładniejszy namiar.

dzieki za info pewnie podjadę do punktu w strone nieporętu bo mam najbliżej. Jaki jest mniejwięcej koszt poklejenia fragmentów zderzaka - popękał, żeby mnie nie skosili za bardzo.
Pozdrawiam
RaV

To jest dokładnie w Rembelszczyźnie, tuż przed podwójnymi rondami trzeba skręcić w lewo w polną drogę i zaraz chyba pierwsza posesja. Ja za klejenie kołpaka dałem 15zł. Za zderzak kolega płacił kilkadziesiąt zł z tego co pamiętam, ale to pewnie indywidualna sprawa.

[ wiadomość edytowana przez: RWicik dnia 2004-04-07 14:00:28 ]