UWAGA!!! POTRZEBUJE POMOCY - SPREZYNY

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
UWAGA!!! POTRZEBUJE KUPIC SPREZYNY DO YARISA EIBACH LUB H&R W DOBREJ CENIE. CZY KTOS WIE GDZIE MOGE NIEDROGO KUPIC?MOZE ZNA KTOS JAKEIS SKLEPY Z TYM?

601 798 584

co to za numer?

wymiary faceta od sprężyn. zadzwoń i pogadaj to się dowiesz

zapytaj grzybka-r on kupowal za cos ponad 400 pln
a jak znajdziesz cos okazyjnego to podziel sie kontaktem...

[ wiadomość edytowana przez: gak dnia 2004-04-06 21:56:15 ]

Grzybek jest na bierząco w cenach różnych modeli bo właśnie zakupił, he he i będzie sprzedawał bo wyszedł lincoln

Crit a ty ile mm masz obnizony?jakies masz sprezyny?przyciemniales troche szyby?folia czy inaczej?

szybki seria
gleba 40 mm
sprężynki Lesjofors

dobre sa te sprezyny?lepsze od eibach?bo moglbym je miec za niecale 600zl

Są twarde ale zachowały na tyle komfortu że można jeździć po wrocku a to wymagajacy teren.
A tak z ciekawości to możesz je mieć za niecałe 600 zł używane czy nowe w jakimś prywatnym imporcie ?

nowe z intercars. dobra cena?oplaca sie wziac?

Potwierdziłem moje ceny w IC i chcą 805 zł, więc dobre masz ceny na ten towar, ja bym brał, o ile dobrze zrozumiałem to sprowadzają na indywidualne zamówienia.
Cena w europie zachodzniej od 105 do 120 euro więc to co daje Ci IC to dobra cena

FOKA w ktorym to inter carsie sa dostepne lesjaforce za niecale 600zl?

z moich badan na bierzaco wynika:

EIBACH -30mm 599zl (od reki)
LESJAFORCE -40mm 800zl (w IC nie moga powiedziec czy dostepne od reki bo nie wiedza)
VENTURA COBRA -40mm 620zl (w ciagu 2 tygodni)
H&R -35mm 767zl (od reki)

ta sa ceny najnizsze jakie znalazlem roznych firm...

znajomy pracuje w intercars.co do ceny to jeszcze dowiem sie i napisze dokladnie

sprezyny koszt w intercars okolo 530-560zl
mam pytanie czy nei trzeba wymienic amortyzatow zeby zalozyc sprezyny?

odpowiedź brzmi tak i nie, a dlaczego ? bo seryjne wytrzymają mniej niż na seryjnej zawieszce, moje się już kończą, ale sporo przeszły ponad 25k km na glebie, poprostu jeździsz na seryjnych aż nie padną i wtedy zakładasz takie o charakterystyce sportowej już docelowe i one będą działały prawidłowo i długo.

hihi ja za swoje nowe sprezynki dałem 450zł

Cytat:
sprezyny koszt w intercars okolo 530-560zl
mam pytanie czy nei trzeba wymienic amortyzatow zeby zalozyc sprezyny?

a mozesz zamowic ewentualnie dla jakiegos klubowicza w tej cenie? czy to koszt tylko dla ciebie?

aha i dowiedz sie czy sa na pewno dostepne od razu bo wiem ze w intercarsie jest z tym ogromny problem

teraz wiem na pewno wiec pisze:
SPRZEDAM SPREZYNY EIBACH -30mm cena 550zl (przesylka na moj koszt)... praktycznie nie uzywane !!! ( przebieg ok 150km)