Rajdy poldkiem po angielsku ...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Zdjęcia znalazłem w necie na stronie:
http://members.lycos.co.uk/CrashZone/

aż żal...

coś a'la - Destruction Derby na PC

No moim zdaniem to chyba fajna sprawa widac ze nasz dobre bo polskie znaczy takze dobre i solidne. napewno nie znajdzie sie tam zaden golf ktory slynie z solidnosci a polonez jak widac mocna zecz

Można by u nas takie rajdy zrobić w końcu na złomie jest jeszcze troche fajnych Poldków do poszalenia moze jakby ludzie tak sie wyzyli to na drogach jeździliby normalniej

Troche szkoda ze tak koncza, ale to pokazuje ze przydomek poldka "czolg" nie jest wyssany z palca.

Pewnie że nie jest nawet Szwedzi się o tym przekonali

Fajne takie rajdy, ale aż żal patrzec na te wraczki

te auta mają zero rdzy!!
szkoda że tak sie nimi bawią!,może trzeba im linka podesłać do "nas" na stronke to wtedy nie będą ich tak tuningować, tylko ładnie wyremontuja i bedą do nas na spoty przybywać

-----------------
"Fatalna Imitacja Auta Turystycznego"

P.U.H. MARAKANT

Transport samochodów / pomoc drogowa
Poliwęglan do rajdówek

Jak je zobaczylem to akurat mialem smutna muze w winampie i normalnie az mi sie zal zrobilo. Szczegolnie ten na tym pierwszym zdjeciu widac ze jakby nowy byl...

Tylko tak sie zastanawiam jak oni je przerobili ze kierownica po prawej stronie jest???

poldek dzielnie sobie radzi:

[ wiadomość edytowana przez: Slavex dnia 2004-04-08 00:01:19 ]

ale to mi wygląda jakby Poldek Bejce piątke taranował

Szacunku za grosz... takie samochody

do angli były wysyłane polonezy caro od roku 1995 z silnikiem rovera i wspomaganiem, a także z silnikiem cytryny 1.9 diesel. angole mówili o polonezie "czołg" - solidna budowa, tandetne wykończenie jak na lata 90-te, no i spalanie - gdyby nie silnik rovera to pewnie ten samochód nie był by wstanie jeżdzić przy wadze prawie 1,5 tony... W wyposarzeniu były elektryczne szyby przednie, szyby przyciemniane, szyberdach, zderzaki i lusterka w kolorze nadwozia, a także w STANDARDZIE felgi alu a'la BBS - pajęczynka.
A oni jeszcze wybrzydzają...

Cytat:
2004-04-09 10:55:34, Gradku pisze:
do angli były wysyłane polonezy caro od roku 1995 z silnikiem rovera i wspomaganiem,

Słyszałem że nie ma silników Rovera ze wspomaganiem montowanych standartowo bo się Rover nie zgodził

pupa tam ten polonez na dole nie jest taki nowy i napewno jest starszy niz 95poniewaz posiada on podszybie metalowe a juz w 94 roku byly plastkowe. A ze wygladaja jak nowe wyobrazcie sobie poloneza ktory jest pokryty rdza pewnie by go nawet nie dopuscili do ruchu musze sprawdzic bo gdzies mam zapisane od kiedy byly wysylane poza polskie

Polonezy do Angli były słane jeszcze w latach '80 i calkiem dobrze sie sprzedawały, do dzisiaj mozna qpic na ebay czesci do Polda z Anglii. Borewicz mial welur tapicere brązową, deskę beżową, i szyby monochromatyczne silniki wiem ze przejsciowki słali z 2.0 z forda.