| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
DEspero Daewoo Leganza Warszawa | 2004-04-07 17:41:37 Czesc,
Mam sliczne rdzawe zacieki nad przednią szybą na całej szerokości dachu. Pojechałem do lakiernika a ten wycenił: wyjęcie i wklejenie szyby: 150 PLN farba (biała), przygotowanie, malowanie: 300 PLN Czy ktoś z klubowiczów może wskazać jakiś tańszy a przyzwoity warsztat w Warszawie lub najbliższej okolicy? |
Zoltar Fajne Gdańsk | 2004-04-07 17:45:21 Zagadaj do SpeedR-a |
Maciej75 Brawo 1.4 MJet Poznań | 2004-04-07 18:38:28 Mnie to zrobiono bez wyciągania przedniej szyby, wystarczyło podwazenie uszczelki, wyglada, że zostało zrobione fachowo, tym bardziej, że wczesniej ogladałem to miejsce przy wyciagnietej szybie i wykwity nie siegały głeboko pod uszczelke. Jestem pod wrazeniem efektu, ponieważ bez malowania całości dachu nie widoczne sa zadne slady, ale jak to wykonano to juz pewnie tajemnica zawodowa lakiernika Niestety nie znam kosztów tej usługi. W moim przypadku zostało to wykonane w ramach naprawy stłuczonej tylnej czesci nadwozia |
DEspero Daewoo Leganza Warszawa | 2004-04-07 18:47:47
Lakiernik mi powiedzał, że jakbym chciał robić samochód na sprzedaż, to można tylko podważyć uszczelkę, natomiast żeby porządnie zrobić trzeba wyjąć szybę. Może to tylko podpucha dla klienta który się nie zna? |
DEspero Daewoo Leganza Warszawa | 2004-04-07 19:03:36
Ja nie twierdzę że jest drogo - po prostu pytam o inne oferty. Ja bym też za 150 sie tego nie podjął - bo nie umiem A poza tym nie sądzę żeby ktoś zarabiający tym na życie podał człowiekowi z ulicy, bez targowania, cenę do której musi dołożyć. |