| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Gadzio Klubowicz Rally-Kraków Nissan Micra A5 / k ... Krzeszowice | 2004-04-08 20:41:54 Jakie jest wasze zdanie na temat tego co się obecnie dzieje z orlenem?? Kolejne podwyżki paliwa bo znowu kogoś wyjebali z orlenu, rozbroiło mnie jak się dowiedziałem ile kosztuje miesięczne utrzymanie 5 pierdzistołków którzy nic nie robią, a 1mln pln miesięcznie biorą w kieszeń. Zainteresował mnie ten temat, bo dość mocno odbija się to na moim portfelu podczas tankowania cena 98 na niektórych stacjach przekroczyła 4zł żeby jeszcxze to paliwo było tego warte, a tu rozpuszczalniki i inne rozcieńczalniki , poprostu paranoja, jak tak dalej pujdzie to bedzie trzeba przerzucić się na rower to jest przynajmniej ekonomiczny i ekologiczny środek transportu. |
Konrad_P Klubowicz Rally-Kraków ni ma rajdówki :-( Kraków | 2004-04-08 21:21:56 sposób jest prosty - tankuj gdzie indziej. |
Gadzio Klubowicz Rally-Kraków Nissan Micra A5 / k ... Krzeszowice | 2004-04-09 00:07:57
tia jasne znajdz mi tanie i dobre paliwo. Skończy się na tym że zacznę sam robić paliwo na recepturze orlenu, kilka rozpuszczalników, lakierów i innych ustrojów i wyjdzie na to samo mniejszym kosztem |
NeW Sympatyk Rally-Kraków 205 Rally Krakow | 2004-04-12 10:45:08 hehe a u mnie na orlenie jest 95 jeszcze po 3,65 |
tomy21 Klubowicz Rally-Kraków Kraków | 2004-04-16 16:47:49 a ja mam w dupie stacje benzynowe bo mam gaz w aucie i jest zajebiscie tanio |