Fajna fura :-)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Przeglądając pl.misc.samochody natknąłem się na post z takim adresem Viper hehe tytuł posta "[MPT] pasiasty stwór" Bartek jest popularny jak widzę
Tom

[ wiadomość edytowana przez: Tom69 dnia 2004-04-09 08:31:50 ]

He he, calkiem niedawno go dorwali. Ale widac fura umyta, godnie reprezentuje klub. Tylko jeszcze jakie komentarze byly?

Cytat:
2004-04-09 10:00:47, QLogic pisze:
He he, calkiem niedawno go dorwali. Ale widac fura umyta, godnie reprezentuje klub. Tylko jeszcze jakie komentarze byly?

Pełen wątek

Nie ma sie co dziwic przeciez Espero Bartka ladnie sie prezentuje

Cytat:
Ale widac fura umyta, godnie reprezentuje klub

ja tam reprezentacji klubu nie widze
brak naklejki
normalne ESPERO NO NAME

Bartek nie ma naklejki bo teraz "nasza nowa naklejka" jest w trakcie tworzenia - Lukasz G. mi napisal ostatnio ze juz powinna byc w najblizszym czasie gotowa

heheh przod troche kiepsko mu wyszedl ale reszta moze byc jak widac jeszcze dlugo kolesiowi brakuje do perfekcji Lukasza Gajera w robieniu fotek

Cytat:
Nie ma sie co dziwic przeciez Espero Bartka ladnie sie prezentuje

hmm moze ja cos nadinterpetuje..ale wydawalo mi sie czytajac ten watek ze tamci forumowicze sie nabijali z bartkowego vipera..

No bo tak bylo, ale gdyby zobaczyli ostatnie lukaszowe zdjecia Bartka Esperaka to zmienili by zdanie

Cytat:
2004-04-11 09:43:47, QLogic pisze:
No bo tak bylo, ale gdyby zobaczyli ostatnie lukaszowe zdjecia Bartka Esperaka to zmienili by zdanie

A co się zmieniło ?

Cytat:
2004-04-11 22:23:17, Zoltar pisze:
A co się zmieniło ?

Hehe, mnie tam sie autko Bartka podoba, tylko w srodku powycieralbym nablyszczacz do plastikow, bo sie wszystko lepi

cholera wie może to nie nabłyszczacz

Autko nie musi się podobać, ważne ze Bartkowi się podoba

Cytat:
2004-04-11 23:34:52, QLogic pisze:
Cytat:
2004-04-11 22:23:17, Zoltar pisze:
A co się zmieniło ?

Hehe, mnie tam sie autko Bartka podoba, tylko w srodku powycieralbym nablyszczacz do plastikow, bo sie wszystko lepi

Mi chodzi o samo zdanie "Gdyby zobaczyli ostatnie"

Nic się nie zmieniło. Z tego co ja wiem

Cytat:
2004-04-12 10:25:48, Zoltar pisze:
Mi chodzi o samo zdanie "Gdyby zobaczyli ostatnie"

Nic się nie zmieniło. Z tego co ja wiem

A no nic, ino fotograf z pms'u jakis gorszy bo ostatnie zdjatka na Sadybie pieknie powychodzily...

Cytat:

Gdzie tam sie lepi delikatnie tluste jest ale mi to nieprzeszkadza niedotytkam plastikowjak jade

Cytat:
2004-04-13 15:20:26, Bartek1112 pisze:
Gdzie tam sie lepi delikatnie tluste jest ale mi to nieprzeszkadza niedotytkam plastikowjak jade

To jeszcze powinieneś blachę zewnętrzną zamontować wewnątrz, bo ją wypicujesz, a i tak jej nie widzisz.