Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() Deeno TOYOTA DRIVER Toyota Carina E XLi Łódź | 2004-04-09 09:13:19 Na temat zabezpieczen byl caly watek - poszukaj |
![]() bisua TOYOTA DRIVER Toyota Carina E Wrocław | 2004-04-09 15:12:47 proponuje blokada trudniesza do sforsowania chyba ze jakis ekstra alarm z odcieciem i itd. |
![]() KrzysioVW [H] W-wa | 2004-04-09 19:03:30 Zawsze mówiłem że blokady mechaniczne są lepsze niż blokady elektroniczne.
Są bezpieczniejsze, efektywniejsze, pewniejsze (i się popsują) Sam jeździłem w 2 samochodach z blokadą (najpierw "podkowa" - nie polecam bo jest na wierzchu; później jeździłem z kolcem-bolcem chowanym - to jest git) Najlepszy jest właśnie kolec wsuwany w tunel skrzyni biegów. A jeszcze lepszy jest taki w którym jest zamek , a nie obok. A teraz jeżdże na kilku zabezpieczeniach elektronicznych, bo to wkłądanie i wyjmowanie blokady skrzyni biegów, to dłubanie kluczykiem w zamku od skrzyni już mnie dobijało Ale inne rozwiązanie - wybierz taki salon w którym dadzą ci obydwa zabezpieczenia za friko (da się bo sam dokonałem jeszcze większego szachrajstwa na salonie)... Pozdrawiam O wszystkich za i przeciw i innych sposobach pisałem wcześniej (poszukaj - a bedziesz mieć czytaaaaaaaaaaania do następnych świąt ![]() |