Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() PG F&F Sympatyk Fiat 125 x 2 ,Tyran ... Kraków | 2004-04-10 22:53:54 sa odpowiednie specyfiki do zmywania lakierow. np zel o nazwie "SCANSOL" (lub cos podobnie bo juz nie pamietam), nakladasz czekach pare minut i potem wszystko ladnie odchodzi ![]() |
![]() PG F&F Sympatyk Fiat 125 x 2 ,Tyran ... Kraków | 2004-04-11 13:41:50
a fele masz chromowane czy polerowane na lustro?? nie wiem jak scansol sie zachowuje w polaczeniu z chromem trzeba to sprawdzic, a odnosnie kupna to w KRK jest w prawie kazdym sklepie z lakierami itp itd. ja kupilem go w DHO (taki supermarket) |
![]() KrauzeR (S) Furious Moderator 126p Kraków | 2004-04-11 15:51:55 te fele są polakierowane takim syfem do konserwacji chromów... wiem bo sam cos takiego zrobiłem z moimi zderzakami a pozniej musialem to gowno zmywac bo sie zrobiły takie matowe jak widać na Twoich zdjęciach ![]() lakier i zmywacz znalazlem w piwnicy (maja z 20 lat). Zmywacz to chyba chronizol czy cos takiego... nie pamietam... ale nie zostawiaj na dlugo jak bedziesz rozpuszczał lakier bo wyschenie i znow bedzie trzeba rozpuszczać... najlepij na kilka sekund zalać i po kawałku nasączoną szmatką wycierać |
el_comendanto (M) F&F Sympatyk ![]() トヨタカムリ | 2004-04-11 18:55:14
Fele sa chromowane ![]() SCANSOLU nie widzialem w Wawie nigdzie...To takie cholerne miasto,ze nic tu nie ma ja k czloweik potrzebuje ![]() KrauzeR.......dzieki ![]() |
![]() KrauzeR (S) Furious Moderator 126p Kraków | 2004-04-11 19:04:15 Czym konserwować ?
Najlepiej niczym ![]() Ja jak narazie raz wypolerowałem automaxem i co jakis czas przecieram sucha szmatą i prezentują sie świetnie moje lusterka ![]() |
el_comendanto (M) F&F Sympatyk ![]() トヨタカムリ | 2004-04-12 00:34:03 Oki........Dzienxx
Jutro zrobie im LAny Poniedzialek ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam!!!!!! ![]() |