Fiat125 kabrio

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Fajny co nie?

fajny i równie znany..

I ten w tle tez znany

Panowie skoro juz pojawilo sie zdjecie z archiwum, to proponuje zapoczatkowac wielka wystawe na forum, kazdy z nas cos ma innego zescanowanego chocby ze starych"Motorów" , a wiec dzielmy sie z innymi
pozdrawiam

Jak zobaczylem temat to myslalem ze ktos sie przymierza do przerobki 125 w cabrio... Troche szkoda ze tak nie jest Sam sie kiedys zastanawialem nad czyms takim ale zeby to zrobic to trzeba by zarejestrowac auto jako SAM'a a to juz koszt ok. 2500 za samo badanie (jak zle mowie to niech mnie ktos poprawi). Moze kiedys jak bede mial wiecej kasy ...

No ladny fiacik..mnie sie bardzo podoba..niestety na zywo nigdy takiego nie widzialem i nie zobacze chyba..2 razy w zyciu widzialem fiata limuzyne 6-cio drzwiowego normalnie szok wtedy przezylem pozdroowka Mariusz

Kiedys wdziałem na wiejsi tuning fiata cabrio taski biały obklejony naklejkami ale poprostu wypas
Mam te zdjeca na dysku wiec moge przesłac na maila jak ktos bedzie chciał sie posmiac albo popłakac co ludzie z kanta zrobili

Cytat:
2004-04-13 23:47:53, Twarog pisze:
Kiedys wdziałem na wiejsi tuning fiata cabrio taski biały obklejony naklejkami ale poprostu wypas
Mam te zdjeca na dysku wiec moge przesłac na maila jak ktos bedzie chciał sie posmiac albo popłakac co ludzie z kanta zrobili

a to przypadkiem nie bialy kabriolet limuzyna?? oblepiony na maxa wszystkim czym sie tylko dalo?? bo jesli tak to widzialem ta fotke..i szczerze powiem..ze chetnie bym skopal dupe wlascicielowi..tak spaprac swietny zabytek!!! pozdroowka Mariusz

Cytat:
2004-04-13 23:47:53, Twarog pisze:

jesli bs mogl to wyslij mi te foty: bimber1@interia.pl Dzieki

mm to jeżeli można prosic Cię Twarog to ja zamawiam foteczki na e maila .......
janek18wawa@op.pl ............a ciekawe mm czy by tak teraz wsumie mam rozciete progi w swoim może włożyć coś w nie żeby sie nie złamał i ciąć dach ? ....ale w zime by mnie wygwizdało

Fotki juz poszły do was zaraz powinny dojsc
Beckhamang jak masz progi rozciete to walnij tam cos nawet jesli nie amsz zamiaru cabrio z niego robic zawsze troche sztywniejszy bedzie.
Mustang dobrze Ci sie wydaje to ten
Pozdro

Cytat:
2004-04-14 00:11:42, Twarog pisze:
Fotki juz poszły do was zaraz powinny dojsc

dzieki za fotki, faktycznie beznadzieja, szczegolnie ten znaczek BMW, to juz przegiecie, biedny fiacik

No strasznie biedny fiacik..ja jak zobaczylem ta fotke..to bylem strasznie oburzony..bo zamiast zadbac o to..odrestaurowac..i zrobic zeby ladnie wygladalo i dzialalo..to jakis debil wolal pooblepiac auto nalepkami zeby go lepiej we wsi rozpoznawali!! idiotyzm totalny!!!!! Sam sie powinien osiol oblepic nimi..bo do niego by to chyba pasowalo..bo do fiata za cholere to nie pasuje..zwlaszcza do takiego okazu!! albo np nalepic mu nalepke wisla krakow i zaprowadzic go na stadion cracovii na mecz i wpuscic do sektora z kibicami cracovii..ale by mial jazde pozdroowka Mariusz

Ja tez bym prosil o fotki na mail HORNET98@poczta.fm

ja też poprosze...
johny9991@wp.pl

Też bym go looknął ale może wrzuć go do profilu to wshyscy lookną i ty dużo roboty nie bedziesh mniał
Pozdro dla wshystkich fiatmaniaków...