| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2004-04-15 00:13:46 Obawiam sie, ze na ratunek za pozno.
o slupekpytaj samariuszy, ale ja juz bym z tego wzgledu nie bral. Nawet, jeslislupek dostaniesz, wymiana bedzie kosztowna. I dziwnie mloda, a tak zezarta.... podejrzane.... jeszcze bable...moze to z jakiejs powodzi? to tlumaczyloby przerdzewienie. Przyjrzyj sie dywanikom, kablom i zakamarkom - pod katem sladow zalania. ze plastiki trzeszcza to norma, ale jesli robia to wybitnie glsno, to moze buda sie rozlazi???? ja bym nie bral, chyba, ze na czesci i papiery |
Golem SYMPATYCZNY GOŚĆ firmówka Kia Picanto ... Czarna Białostocka | 2004-04-15 10:38:44 Jeżeli ma 5 cio biegowa skrzynie warta jest sporo około 1000 zł o ile jest sprawna.reflektory przód po 80 dych za szt tył 30 i tak sie nazbiera ładnych pare zł |
Yanosik ŁADZIARZ ![]() Lanos Schneidemühl | 2004-04-15 11:36:06 Skrzynia 5, ale nie bede brał na części. Potrzebuję samochód do jazdy, więc chyba dam sobie spokój z tym autem. |
adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2004-04-15 12:04:03 ale jak gosciu zejdzie do 500 to sie zastanow... za same papiery mozesz dostac 200, a reszte rozmontujesz i juz...
wroc do goscia za miesiac, dwa.... nie sadze, zeby sprzedal ja w takim stanioe - chyba ze jeszcze taniej. Zostaw telefon i swoja oferte i czekaj... nikt mu nie kupi do jazdy, tylko albio na papier albo na czesci.... |
Golem SYMPATYCZNY GOŚĆ firmówka Kia Picanto ... Czarna Białostocka | 2004-04-15 12:29:25 ostatnio widziałem łade samarke z 92 z przebiegiem 92 tys, gaz, 10cio miesięczny lekko nadpalona z tyłu, sam róg |
adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2004-04-15 13:11:13 drobny off...
soprry. GOlem, mozesz zapodac powiekszenie tych tylnych lamp z avatarka? jak sa zrobione???? |