Nareszcie zalozylem alusie:-)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Narazie tylko dwie bo pod koniec tygodnia albo napoczatku przyszlego beda u wulkanizatora dwie nastepne oponki 195/50/15 cieszy mnie ten wyglad felgi sa z niewielkim rantem i optycznie autko sie poszezylo narazie jeszcze niema efektu zobacze jak beda 4

a tam pitolisz nie ma efektu. Jak dzisiaj jechalem za toba to czlowieku nie wyobrazam sobie tej astry z 4 takimi felami bedzie ostro miazdzyla system

to do maluszka te fele hehehehe fajnie ! ja wczoraj skończyłem obszywać tapicerkę deski rozdzielczej ( czerewony nubuk) mam już obszytą kierownicę to jeszcze tylko boczki.

hehe niewidzialem jeszcze maluszka na 15 fele sa w astrze w maluszku sa skromne 13

Szkoda bo myślełem że w maluszku żartowałem wiem że 15'' nie wejdzie też mam skromne 13'' ale myslę że jak do sc wchodzą 14'' to może.......

Jak sie popiesci to wszystko sie zmiesci

A PRO PO felusi - jak zabezpieczać felusie ? ja nie mam problemu bo to standard ale żonka ma citroena AX i fele na 3 dziury które mają amatorów . Komplet śrb z zabezpieczeniem kosztuje 100 a teraz kupiłem jej nowe fele i tak się zastanawiam co z tym zrobić żeby nie zniknęły

no aktualnie są tak dokręcone że klucz z metrową przedłużką i moja waga ( 90) ledwo daję radę - ale ile tak można w końcu urwiesię szpilka i bedą jaja

[ wiadomość edytowana przez: aawol dnia 2004-04-21 09:55:50 ]

JAk zlodziej bedzie chcial to i tak ukradnie.Nawet najlepsze zabezpieczinie nie pomoze.
Ja proponuje kupic dobre sruby zabezpieczajace i tyle.ZAwsze to cos da,a zniecheci jakichs lepkow ktorzy nei maja pojecia co i jak.

zgadzam sie z wilem zapobiec niezapobiegna ale napewno zniecheca hehe zawsze mozesz jak moj sasiad (na kolpakach ale na felach mozna wygrawerowac ) wypalil nr rejestracyjne autka patent niezly ale odrobine psuje wyglad i glupio zalozy do innej furki

misio zaczyna przygode z tuningiem nareszcie cos sie dzeije 2 felgi juz sa,brewki pewnie za niedlugo to kiedy przyciemniasz szybki??

Jakto zaczynam??? Przerobki zaczynalem od Trabanta jak mialem 14 lat podrodze do astry byly jeszcze 4 maluchy i 3 polonezy wiec dlaczego zaczynam???

a astra miala byc autem seryjnym hmm szkoda ze nie wyszlo

Jak tak mogles Misiek?? Wracaj szybko do serii!!!!!!

A tak na powaznie to jeszcze tylko szybki ,gleba, ladny wydech i jest gitara.....

To kiedy sciganie ???
Musze tylko dotrzec silnik

jakoś mnie szybki czarne się nie podobają nie wiem czemu jestem zwolennikiem tajniaków - mało widać dużo robić . Taki Kali partyzant.
Ale nikogo nie odwodzę od pomysłu jak bym miał kasę to bym zrobił szyby na kolor zielonej butelki coś jak w nowej AVENSIS

Seria dlugo niewytrzymala Zbyt wielkie mam ciagotki do przerobek

Wilu przy tych kapciach ciezko bez przerabiania nadkoli bedzie zrobic mi glebe z tylu auto musialem lekko podniesc i utwardzic domorosla metoda bo kola by sie niezmiescily a potem robilem tsesting obciazenia ze Sliwka w bagazniku Dzieki Sliwus Pozatym czarne szybki tez niebardzo mi pasuja no chyba ze jakies profesjonalne ale szkoda kasy a wydech wcale mnie nie korci w autku jest cicho i przyjemnie a brak koncowki jakos specjalnie mi nie szpeci dlatego ze jest malo widoczna i niemam wyciencia w zderzaku

A folie jgby co mam wypatrzona w FOLIA TECU z lekkim efektem lustra taka bardziej grafitowa niz czarna ale chyba nic z tego

Teraz sobie wilu przypomnialem Jak bedziesz mial gotowe autko to mozemy sie poscigac w ostatecznosci zawsze moge ci te baty sprawic

hehe chyba szybko to nie nastapi.NAjpierw trzebabedzie ladnie dotrzec silniczek ,a pozniej jaksie bedziemy scigac to zaloze stalowki hehe i wtedy mozesz miec problemy
Bo na 15 to skodziana niepociagnie zbyt szybko
Ale coz. Cos za cos.

A co do wydechu.Wczoraj wracalem z kumplem fabia,ma zalozony wydech uniwersalny z ladna szeroka koncowka. w srodku strasznie buczy.Ja bym nie mogl tym jezdzic na codzien. Jak juz cos to zalozyc koncowke i tyle.

hehe dobra dobra docieranie stalowki i te inne sprawy rozumiem strach przed przegrana ma wielkie oczy

hehe przynajmniej bede mial wymowke jak przegram

JAk zlozysz juz calosc do kupy to napisz jakie wrazenia.Czy bardzo zmulilo auto i jak sie prowadzi.