MotoNews.pl

Poszukiwany:Dobry Serwis klimy w okolicach Katowic

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam wszystkich!
Mam prośbę głównie do ludzi ze śląska. Czy możecie polecić mi jakiś dobry i niedrogi warsztat, który wykonuje pełny serwis klimatyzacji samopchodowej (tj. uszczelnienie, nabicie itp). Reklam jest dużo ale nie mam pojęcia, gdzie naprawdę dobrze i solidnie robią. W sumie mam do "nabicia" 3 samochody, także chyba będziemy mogli liczyć na jakąś zniżkę.
Czekam na Wasze rady. Z góry dziękuję. Pepto

Ludzie! Myślałem, że mi coś pomożecie a tu dupa blada .
Polećcie jakiś dobry warsztat!!!

Kiedyś pytałem o dobry warsztat klimy w Wawie i był podobny odzew niestety.
Myślę ,że naprawy związane z klimą są dość drogie, więc klubowicze podchodzą do tego w nastepujacy sposób (ze względów finansowych): działa to działa, nie działa to nie działa.
Jeśli chodzi o uzupełnianie czynnika to polecam MIDASA - zdecydowanie najtaniej, ale jedź do MIDASA tylko i wyłącznie jeśli jesteś pewien ,że Twoja klima jest sprawna - nie srawdzają nawet szczelności (mikoronieszczelnosci).

Mi właśnie chodzi o napełnienie klimy i uszczelnienie. Tylko co to jest ten cały MIDAS i gdzie??

Cytat:
2004-04-18 12:42:39, Pepton pisze:
Mi właśnie chodzi o napełnienie klimy i uszczelnienie. Tylko co to jest ten cały MIDAS i gdzie??

MIDAS to stacja obsługi pojazdów - tak jak Norauto, Carman, FuerVert.
Niestety sprawdziłem w internecie mają punkty serwisowe tylko w Wawie i Bydgoszczy, a klimę robią (napełnianie) chyba tylko na Ursynowie w Warszawie.

Pepton! Kolego!...dopiero przeczytałem Twoja posta! .....to naprawdę trudny temat bo prawie wszyscy załatwiają to gdzieś na lewo a takiego dojścia akurat nie znam. Natomiast dwóch mioch kolegów korzystało ostatnio z niezłego i niedrogiego ich zdaniem /byli b.zadowoleni wobec wcześniejszych, droższych i mniej fachowych przypadków!!/ serwisu!!
Katowice-Dąb, ul. Agnieszki -przedłużenie ulicy Dębowej, 30metrów za światłami skrzyżowania do skrętu w Bukową i wjazd w prawo w podwórze /są reklamy widoczne/.-być może zdobędę telefon to jeszcze wieczorkiem dam Ci znać!

A ku ku UWAGA PODAJĘ :
40-110 Katowice ul. Agnieszki 11
tel/fax (032)2502642
www.chłodnice.neostrada.pl

Nie ma za co

Pepton , a określ się skąd dokładnie jesteś , bo tak Katowice , Ruda jakiś kolorek autka.................