Jaki gaz do bmw518

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
jaki gaz najlepszy do BMW 518 silnik M43, i czy warto.
dzieki za pomoc.

propoan-butan - zdecydowanie warto

BartekJ ty to masz poczucie humoru!!!!
Gratuluje!!!
A co poradzisz mi na poważnie, jaka instalacja?
OMVL jest O.K.?

może być OMVL ale osobiście plecałbym LANDI-RENZO OMEGAS lubVSI PRINS. zaleta OMVL to,żeJEST tani.

Co w tych polecanych przez Ciebie instalacjach jest lepsze od OMVL? OMVL proponują mi za 3700, to dobra cena?Lepiej dopłacic i wziąść coś innego? Niestety na instalacjach gazowych się nie znam i prosiłbym o rozjaśnienie troszke tej sprawy.
Dzięki

najważniejszą sprawą w instalakcjach z sekwencyjnym wtryskiem gazu jest jej tzw. samomapowanie. w OMVL to jest niestety dobrze do końca nie rozwiązane. trzeba później dość długo indywidualnego programowania. cena jest jednak bardzo przystępna.

Rozumiem zatem, że polecane przez Ciebie instalacje pozwolą mi zaoszczędzić czas i kłopoty przy regulacjach. Czyli OMVL brać w ostateczności.

Cytat:
2004-04-20 11:48:31, dario9z pisze:
Rozumiem zatem, że polecane przez Ciebie instalacje pozwolą mi zaoszczędzić czas i kłopoty przy regulacjach. Czyli OMVL brać w ostateczności.

Bierz OMVL, nie spotkałem się zarówno bezpośrednio, jak i na forach dyskusyjnych z negatywną opinią na temat wtrysku sekwencyjnego OMVL Dream XXI 'n'. Sam właśnie dzisiaj wkładam do swojego auta taką instalację i myślę, że również będzie wszystko O.K. Podstawa, to znaleźć dobry zakład.

Pozdrawiam
Konrad

Mozna wiedzieć ile Cię kosztowała instalacja?
Pozdrowienia
darek

omvla nie lubią nowe ople i volkswageny. reszta złomu jak najbardziej do nich się nadaje.

A jesli nie jest to plastikowy kolektor to mozesz zalozyc instalacje na mikszerze, bo to chyba jest L-Jetronic? A ktora firma? My montujemy Elpigaz i mamy z tym spokoj, robimy tez serwis dla innych i tu juz nie jest tak wesolo, ale niech sie wypowiadaja uzytkownicy...ja jestem jakby strona

jeśli ta bmka nie jest z obd to spoko można ładować tam instalke z mixerem.

Możecie mi wyjaśnić co to jest to OBD.? czy to chodzi o rodzaj kolektora?
Dzięki
darek