| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
_Gallus_ Celina st202 . | 2004-04-15 15:55:19 Witam wszystkich! Od niedawna mam pare problemow z moja Toycia, a ze to dosc nietypowy model dlatego tez prosze wszystkich znajacych sie na temacie , a najlepiej uzytkownikow Tercela o kontakt : gallus@0-700.pl, GG : 5159658 .
P.S. Jesli wrzucilem temat nie tu gdzie trzeba, to prosze o wyrozumialosc i nie kasowanie go. Pozdrawiam / Gallus |
_Gallus_ Celina st202 . | 2004-04-16 03:55:52 Hehe nic ze spraw wstydliwych, no moze troszke ze ja zaniedbalem ostatnio to wstyd W kazdym badz razie jest to Tercel 1.5 90 patatajow z wtryskiem jednopunktowym. Problem w tym ze dusi ja dosc mocno tak do 2,5 tys obrotow. Pozniej idzie jak burza |
ko-hoshi TOYOTA DRIVER now Civic ex Starlet Posen | 2004-04-16 20:58:42
Nie wiem jak tam z wiekiem Twojej Toyki ale w Paseo jest właśnie 1.5 90 KM (5E-FE) ale wielopunkt. Tercel jest bliską krewniaczką Paseo, powiedziałbym nawet że na odwrót, bo P wyrosła z T A tak z innej beczki Twoje autko ma napęd na jedną czy obie ośki ? |
_Gallus_ Celina st202 . | 2004-04-16 22:17:51 Co do wielo - jednopunktu to jest to gaznik sterowany el. czyli jakby nie patrzec jednopunkt, chyba ze mnie moja ksiazeczka mlodego mechanika myli. Dzieki wielkie za adresy. Autko ma naped na tyl. |
_Gallus_ Celina st202 . | 2004-05-25 08:52:00 Na wstepie prosze o skasowanie tych klonow, dopiero teraz zauwazylem.
Apropo autka, w trakcie wymiany filtrow, oleju , swiec Jesli ja dalej bedzie dusilo, to co byscie obstawiali, jaka awarie? Najgorsza dla mnie wizja to awaria potencjometru przepustnicy przy gazniku, bo wtedy pojdzie $$$ jak lodu. Niestety ktos kiedys majstrowal przy kostce i nie da sie pod komputer podlaczyc, a w ciemno nie ma co wymieniac. Bede kombinowal z nia, a niestety u mnie w miescie nikt nie chce sie wziasc za el wtrysku. Dzieki z gory za informacje i pozdrawiam |
serwisSJ Zgłobice | 2004-05-25 19:14:12 Jezeli to gaznik tłokowy to moze byc big problemos |