MotoNews.pl

Lato,zlot,polonez i ..... hmm

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Wszem i wobec informuje ze powracam do zycia forum
Troche mnie wsysslo na jakies pare ladnych miesiecy ale staram sie czesciej zagladac na forum - ktore przeraza mnie iloscia postow. Czas leci szybko a w zycuy jak w zyciu zawsze cos wypada Mnie wypadly studia ktore byly ciezkie i zawalilem 1szy rok glupota i niewiedza o terminach oddawania usprawiedliwien za egzaminy a ze 1szy gnoja ;] Macius polecial No i tak sie skonczyla meczarnia na lokalnej politechnice ktora w polaczeniu z kompem i graniem nieograniczone godziny w Raven Shield na internecie wessala mnie zupelnie na ponad pol roku. Oczywiscie jak w zyciu jak juz sie ma pecha to tak na maxa. Mialem ostatnie 2 terminy 1 egzaminu dzien po dniu (zostal mi 1) na ktorych obydwu nie bylem ;] poczym okazalo sie ze takie usprawiedliwonka lekarskie trzeba oddac w ciagu ilus tam dni no i sie nie wymiescilem w temacie. Mniejsza juz o to ale.... dokladnie tydzien po tych egzaminach rozbolal mnie brzych i mialem wycinany wyrostek Czemu tydzien po ? a nie w dniach kiedy mialem egzaminy FUCKS SAKE!!! no to ja i moje szczescie do wszystkiego ;] oczywiscie przez jakis czas po bylem warzywkiem i wpuscilem sie w granie na kompie totalnie doszedl jeszcze snieg ktory jak widzialem za oknem juz wogole mi sie odechciewalo wychodzic. Teraz kiedy sie zrobilo cieplo i tak nie moge dzwigac przez 3miesiace wiec sprzegla sobie nie zrobie a chodzi po prostu mmmmmmmmm. Dobra wiadomosc to udalo mi sie dorwac 2 ton klakson ktory dzis zalozylem i jest czadzik
Powoli zbieram sie na ten zlot ale karetka jak wygladala tak wyglada z dodatkiem rdzy po zimie. Dochodzi jeszcze brak kasy ale to juz wiadomo. No wiec wywody skonczylem a teraz do czesci technicznej... Jest zlot a ja nie chce wracas o pustych raczkach
Czy mozecie mi udzielic informacji :

- Jakie dokladnie czesci ukladu hamulcowego sa potrzebne aby przerobic stary typ na Lucas i ile takie cos kosztuje (uzywane zaciski itp) ?
- Czy ma ktos nakladki na progi takie glatkie plastikowe ??
- Czy jedzie na zlot mrozek ? (stawiam 0,5 jak ktos zrobi zeby Cargo nie szarpalo na minimalnym gazie )
- Jaka jest cena sprezyn(tych takich do przodu wiecie nie ? ) Truckowych w Wawie (zeran moze ?)
- hmmm....
- i tak pewnie zapomne sie cos znow zapytac i tak... a wlasnie laczniki do stabilizatora tylniego Kombi/Cargo. OLO szukal po wawie ale nikdzie ich nie ma. Moze ktos gdzies widzial lub slyszal ? A moze ma zbyteczne w garazu ?

OK.... Na koncu pozdrawiam wszystkich Klubowiczow
A w szczegolnosci ekipe z zeszlego zlotu i do zobaczenia niedlugo

PS. Odpowiedzi na post mile widziane

AAA wlasnie !!!! Czy ktos wie czy bedzie Maciobowa ???????

Hurra!!!!Nareszcie wróciłeś
Zlocik już za tydzień...do zobaczyska

Wicie co??? Jak ja dawno w karetce nie bylem........

I-Jo-I-Jo-I-Jo.............

w koncu zes sie odezwal psia palo! po zlocie pisalem do ciebie, ale okazalo sie, ze pisalem do macioby wlasnie, bo mi sie mejle popierdoly przez co zaciesnilem stosunki z macioba. potem sie zaniepokoilem, ze ciebie nie ma na forum, wiec wyslalem pare sms'ow do ciebie, ale widocznie poszly w kosmos. w koncu olalem sprawe, a teraz moja parchata, gruba geba sie smieje, ze w koncu sie odezwales. niestey nie moge rozwiazac twich problemow z samochodem i nawet nie wiem nic o maciobowej lopez. ciesze sie, ze cie zobacze na zlocie i bede mogl przyniesc ci musztarde.

Cytat:
w koncu zes sie odezwal psia palo! po zlocie pisalem do ciebie, ale okazalo sie, ze pisalem do macioby wlasnie, bo mi sie mejle popierdoly przez co zaciesnilem stosunki z macioba

a potem dzwoniłeś do Gucia na mją komórkę

spot bez karetki spotem straconym

wiec ciesze sie ze i ty sie pojawisz

Cytat:
2004-04-15 21:19:55, gumis pisze:

tia, zebys ty wiedzial ile razy dziennie cos pokrece to bys uznal cudem to, ze zyje. za mlodu latalem za jedna laska na osiedlu, a jej matke widzialem tylko raz i pamietalem ze miala wlosy na rudo, wiec mowilem dzien dobry wszystkim babom po czterdziestce na osiedlu zeby nie wyjsc na niegrzecznego.

Cytat:
2004-04-15 21:32:49, PGN pisze:
Cytat:
2004-04-15 21:19:55, gumis pisze:

tia, zebys ty wiedzial ile razy dziennie cos pokrece to bys uznal cudem to, ze zyje. za mlodu latalem za jedna laska na osiedlu, a jej matke widzialem tylko raz i pamietalem ze miala wlosy na rudo, wiec mowilem dzien dobry wszystkim babom po czterdziestce na osiedlu zeby nie wyjsc na niegrzecznego.

Pagan ta kulturka jestem pod wrażeniem

Witaj chlopie
Niestety mam przykra wiadomosc....Maciobowej nie bedzie w Sulejowie, Macioby tez....Maciobowa jest na miejscu, a Macioba jest na emigracji. Ale nie ma tego zlego, oba dwa bedziemy w sierpniu, wiec nie probuj w lato chorowac czy cos kombinowac z karetka. Maciobowa sie tez pytala o Ciebie, wiec napisz do niej, maila napewno jeszcze masz, a jak nie to daj cynka na priv do mnie. A pomylka Pagana byla zajebista Teraz Zoltan czasem pisuje do mnie maile... ...z akcentami humorystycznymi oczywiscie.

No Maciek w koncu!!

Witamy wśród żywych
Wielka szkoda że nie spisz w karetce, ale chyba damy radę to przeboleć
No i wreszcie ( aż wstyd się przyznać ) podrzucę ci kasetę. Już nie doszedłem drugi raz na pocztę, teraz prosze o wybaczenie

Pytala ?

To nie moze sama przyjechac

[ wiadomość edytowana przez: maciekw dnia 2004-04-15 23:23:41 ]

Cytat:
2004-04-15 22:06:22, MacioBA pisze:
Witaj chlopie
Niestety mam przykra wiadomosc....Maciobowej nie bedzie w Sulejowie, Macioby tez....Maciobowa jest na miejscu, a Macioba jest na emigracji. Ale nie ma tego zlego, oba dwa bedziemy w sierpniu, wiec nie probuj w lato chorowac czy cos kombinowac z karetka. Maciobowa sie tez pytala o Ciebie, wiec napisz do niej, maila napewno jeszcze masz, a jak nie to daj cynka na priv do mnie. A pomylka Pagana byla zajebista Teraz Zoltan czasem pisuje do mnie maile... ...z akcentami humorystycznymi oczywiscie.

kurcze, a dlaczego do mnie Agacia przestała sie odzywać?

no Maciek, myslałem że cie UFO porwało
ale na szczęscie jesteś cały, choć bez wwyrostka

łelkambek!

-----------------
"Nigdy mnie nie zawiódł, nie zdradził ani raz.
To wspaniała jest maszyna, choć ma już ze 40 lat.
Fiacior mój to jest to, kocham go..."

hmm, no sama chyba sie nie wybierze, z Wloclawka ma daleko, a fury jeszcze nie posiada....chyba ze ktos by ja zabral, piszcie, dzwoncie, napewno o Was pamieta (Spajk, o Tobie tez byla gadka )

Cytat:
2004-04-16 00:42:41, MacioBA pisze:
hmm, no sama chyba sie nie wybierze, z Wloclawka ma daleko, a fury jeszcze nie posiada....chyba ze ktos by ja zabral, piszcie, dzwoncie, napewno o Was pamieta (Spajk, o Tobie tez byla gadka )

ale dlaczego przestala sie odzywac? niestey format dysku pozbawil mnie wszytskich maili wiec jak mozesz to zapytaj Twoją piękną siostrę czy mogę do niej napisac

Oczywiscie chetnie poczytam takze mail od niej

eoeoeoeoeoeoe - karetka wróciła
witaj Maciek ponownie w rzeczywistości wirtualnej

Cytat:
2004-04-15 21:32:49, PGN pisze:

Ooo... odkopali Cie!
Witamy wsrod zywych!

Adamus

juz sie spytalem Spajk a jej adres poszedl na priv.