OT: Espero w Iraku....

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Właśnie jestem w robocie i kilka minut temu schodziły jakieś zdjecia z Iraku na APTNie...
Patrzę a tu pokazują zburzony przez Amerykanów budynek a w garażu białe Espero - pokazywali go parę minut....
Co ciekawe - blenda z duzym napisem ESPERO, a znaczek na klapie bagażnika taki jak mój - granatowe tło, napis Espero i falka....

a czy moglbys nam pokazac to zdjecie?

Niestety nie nagrywałem tego przekazu, ale jak mi wpadnie przypadkiem w oko, to nagram, skonwertuje na jpg i wrzucę na forum...

Heh, tak mi się własnie wydawało przy którejś relacji z Iraku, że widziałem espero, ale nie byłem pewien.
Aha, to było inne espero niż widziane przez Jaco. Czyli w Iraku są przynajmniej 2

Ja wlasnie widzialem w 'telewizorni' kolejne. Czyli sprawdza sie staropolskie powiedzenie, ze ... 'gdzie diabel nie moze, tam Espero posle' Czy ktos wie, czy to swiadczy, ze wsrod wielu krajow 'podbijanych' przez Daewoo, byl tez Irak, czy to po prostu kolejny dowod , ze 'Espero niezawodnym samochodem na kazde warunki jest' ?

Taaak jasne, dajcie więcej
Jak już zgnoić jakieś Espero, w dodatku przez Janskesów podczas niszczenia budynku, to koniecznie białe... pewnie

CHCECIE IRACKIE ESPERYNY? TO MACIE

No, widac nasz Klubowy Fotoreporter odwiedzil juz i Irak

Zwrociliscie uwage na godziny na zdjeciach?

[ wiadomość edytowana przez: QLogic dnia 2004-04-17 23:21:57 ]

Ciekawe skad ten Lukasz bierze te zdjecia ?? Przez kilka dni go na foum nie widzialem moze wtedy sie wymknal do Iraku

Cytat:
2004-04-17 23:22:22, mcneo pisze:
Ciekawe skad ten Lukasz bierze te zdjecia ?? Przez kilka dni go na foum nie widzialem moze wtedy sie wymknal do Iraku

http://espero.co.kr/galleryimage/??????01.jpg i wszystko jasne... Cwaniaczek

To bordowe to pewnie Saddmama . Któż inny mógłby sobie pozwolić na tak luksusowy pojazd.

Cytat:
2004-04-18 17:59:07, Martinezzz pisze:
To bordowe to pewnie Saddmama . Któż inny mógłby sobie pozwolić na tak luksusowy pojazd.

To chyba nie maszyna Saddama - zobacz jak blisko kierownicy jest fotel kierowcy - tym jeździ jakiś kurdupel

Cytat:
-JACO- pisze:
Cytat:
Martinezzz piękną polszczyzną napisał:
To bordowe to pewnie Saddmama. Któż inny mógłby sobie pozwolić na tak luksusowy pojazd.

To chyba nie maszyna Saddama - zobacz jak blisko kierownicy jest fotel kierowcy - tym jeździ jakiś kurdupel

Bo Saddam miał niskiego kierowcę

ale tego bialego rdza niezle wpiepsza a podobno samochody tam nierdzewieja