| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Janow signum1.9/corsa1.4Si Kraków | 2004-04-17 19:07:59 Aby poprawić sobie humor, który mi zepsuł alternator (a naiwnie myslałem że to tylko pasek) poszedłem i zamontowałem sobie tweetery. Jakiś czas temu na allego, ot tak z głupia, kupiłem TO COŚ Smiejcie sie, ale to wsadziłem, ulokowałem koło lusterek i nawet to gra! Zanim się zalejecie łzami ze śmiechu Przy okazji znalazłem w końcu co mi grzechotało w drzwiach! Myślałem że cięgna i tapicerka a to po prostu klamki latały. Podłożyłem gąbke i dokręciłem ale niestety tak latały że w lewych drzwiach mi starły lakier i poniżej rośnie piękny pęcherzyk W ogóle oboje lewe drzwi się nadają do tego aby mi je ktoś trafił |
marcin2 gdynia | 2004-04-17 19:45:09 jak długo masz tego Mediona i jaką o nim opinię? Też kupiony z Allegro? |
bogdan1 Klubowy Weteran Verona ..& Epica ;) Katowice | 2004-04-20 00:38:13
Również mam "Mediona"-kupiłem za namową /a raczej na podstawie jego opinii /kolegi Raffsa, który też miał Mediona. Jest naprawdę OK!....za taką kasę MP3, RDS i wcale niegłupio hula!!!...Jeśli masz kupić zdecydowanie polecam SREBRNY!! /różni się absolutnie od czarnego!!-jest jakby lepiej zrobiony /bardziej "metalowy" , ma inny rozkład przycisków i jego ergonomia obsługi jest o jakieś 400% lepsza w "srebrze"!! |