Jaka różnica niebieski i szary nanoplex?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Tak jak w temacie mam dostęp do szarego nanoplexa a koleś twierdzi że kaszel jest na nim mocniejszy tylko więcej pali. A zastanawiam się na zmianą modułu bo mi się juz dwa razy czujnik obrotów wału popsuł i myślę że to może wina nanoplexu.

Cytat:
2004-04-18 20:28:25, Kaszlak pisze:
Tak jak w temacie mam dostęp do szarego nanoplexa a koleś twierdzi że kaszel jest na nim mocniejszy tylko więcej pali. A zastanawiam się na zmianą modułu bo mi się juz dwa razy czujnik obrotów wału popsuł i myślę że to może wina nanoplexu.

Prawdopodobnie roznia sie ksztaltami ch-yk wyprzedzenia zaplonu, wartoscia obrotow przy ktorych nastepuje odciecie zaplonu no i co zauwazyles kolorem.

Nie wiem czy gdzies mozna znalezsc dane odnosnie ch-k i odciecia.

Niebieski do 126
Czarny do CC700
Szary do CC700 Aisan

A ja myślę że tak nie myślę że jest to wina modułu ale brakuje mi inwencji Swojego jeszcze nie założyłem.

odgrzebuje, mam proste a zarazem glupie pytanie ale nieznam sie na nanoplexach, kumpel moze kupic nanoplexa 210A, ma silniczek elx i zadal mi pytanie czy silnik bedzie chodzic na tym nanoplexie , z tego co wycztylaem to bedzie chodzic, i ze moze bedzie silnik zwawszy, zgadza sie panowie czy nie???
I wogole ile mozna za niego dac za 210A???
Bede wdzieczny za pomoc bo niechce jego wprowadzac w blad jak niemam racji.

mozna dac 150 za nowke, 100 za prawie nowke, 50 za uzywke....albo i taniej.