Gdzie nestle serwisuje flote??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Wie ktoś może gdzie nestle w wawie serwisuje swoja flote tj. w jakim aso??? potrzebuje pare danych o toyocie a w moim aso powiedzieli ze TMP nie ma jeszcze gotowej pelnej bazy na cala polske....

Chyba Marki

To są nieco tajne dane, czyżby biały wywiad ???

Dlaczego Nestle? Chcesz im podsłuchy podrzucić?

nie to nie wywiad tylko potrzeba informacji .. chce wiedziec co bylo i jak serwisowane czyli historie samochodu... a to pewnie tylko w aso ktore to robi...stad pytanie... zreszta nie wiem czy to takie tajne dane...skoro mozna wydostac info na temat historii uzywanego samochodu to co to za roznica czy jest z floty czy prywatny...tym bardziej ze jest juz w rekach prywatnych

Zadzwoń do Nestle

jeżeli chodzi i toyotę to w każdym ASO będziesz mógł sprawdzić (o ile Ci pozwolą) historię samochodu bo Toyota ma bodajże ogólno światową bazę pojazdów, warunkiem jest serwisowanie samochodu w autoryzowanych stacjach toyoty

We Wrocku kiedyś w ASO na Szybowcowej, ale cgyba ich pogonili. Wydaje mi się, że teraz w Świebodzicach, ale głowy nie daję...

u nas w tarnowie w aso dowiedzialem sie ze toyota dopiero buduje taka baze w Polsce i jeszcze to nie dziala stad polecili szukac w konkretnym ASO... a skad mam wiedziec gdzie skoro mam tylko dane ze prawdopodobnie w wawie... tak to bywa.

Nie wiem, czy chodzi o całą ich flotę, ale na 100 % Centralną Polskę obsługuje AMX Rzgów koło Łodzi - trochę (a ze 20 )ich starych Wagonów jeszcze stoi na trawie i zapada się w grunt, a co jakiś czas dojeżdżają nowe Yarki Verso do brandowania, poza tym jak tam zaglądam - często ich spotykam - znam kilku ich PH ze starych czasów jak sam się bujałem po polskich drogach.