[press] Maluch 0.9l z najnowszego Auto Świata.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Maluch z silnikiem "siódemy" Skan dostępny ->t u t a j [190 kB].

Moje wnioski:

1. Wreszcie fajnie dopracowane drzwi - elegantwskie z przetłoczeniami od FL i płaskimi klamkami z audi (ale 160 PLN to przesada).

2. Ktoś pisał o przegrzewaniou sie tych silników. Chyba racja.

3. Co prawda trzoche mi nie odpowiada styl (lotka z tyłu i jakiś badziew pod zderzakiem) ale myśle ze ogólnie jest ok.

Fajne autko chociaz za 6100zł to zrobił bym go zupełnie inaczej .. no ale przynajmniej jest 'niepowtazalne' i w tuningu przeciez o to chodzi

a osiagów nie napisali ???

zrobiony z gustem i w szczegółach.Fajne autko

1200 PLN za zrobienie nadwozia hmm, ja tam widze tylko dzwi , klamki i 2 wloty, to pozarło tyle kasy

na moj gost to za duzo szpachli

Hmm usuniecie rynienek ?????
Klapka wlewu od merola ????
Klapa tył ???
Zgranie spoilera z budą ...
Zmiana poszycia drzwi eleganta ....
Zgranie klamek od audi i dorobienie otworów po bokach ....
Spoilery - ehhhhhh To kosztuje.
Za same drzwi zaspiewał mi znajomy 100 zł spawanie poszycia koszt drzwi 250 - 350 a gdzie malowanie .....
Takie sa niestety koszta - nie mój styl ale mi sie podoba za włozony trud - nie jest az taka wiocha ..... Baaaaa podoba mi sie za starannosc i efekt.

Ladny podoba mi sie. Lotka dachowa RULEZ

A mi się całkiem podoba !
Facet się nieźle napracował i troche kasy w niego wsadził
w sumie nic nie razi w oczy... no może lotka ale też mi się podoba... pomysłowa

nie lubie "tjuninkowanych' maluchow,ale ten ogolnie jest spoxx....ma pare dupereli,ktore mnie draznia,ale moge je scierpiec na rzecz tego,ze auto nie tylko wyglada,ale takze jezdzi

-----------------
http://plepleple.pl

fajny samochodzik, felgi, szyberdach i tlumik mi sie podoba ale widac ze ktos sie natrudzil albo poprostu wladowal kase w maluszka, z niczego mozna zrobic cos

Moim zdaniem ten maluch posiada własny niepowtarzalny styl .
Wydaje mi sie że są drzwi od fl z wstawioną shybą i lusterkiem od el .
Pozdrawiam wshystkich fiatmaniakoof ....

http://foto.luftbrandzlung.org/zolc
zobaczcie tego..znam wlasciciela tylko nie wiem czemu te chamy tak brzydko o nim pisza mnie sie podoba...jest wyczesany

Cytat:
2004-04-19 23:07:41, CZUCZU pisze:
Hmm usuniecie rynienek ?????
Klapka wlewu od merola ????
Klapa tył ???
Zgranie spoilera z budą ...
Zmiana poszycia drzwi eleganta ....
Zgranie klamek od audi i dorobienie otworów po bokach ....
Spoilery - ehhhhhh To kosztuje.
Za same drzwi zaspiewał mi znajomy 100 zł spawanie poszycia koszt drzwi 250 - 350 a gdzie malowanie .....
Takie sa niestety koszta - nie mój styl ale mi sie podoba za włozony trud - nie jest az taka wiocha ..... Baaaaa podoba mi sie za starannosc i efekt.

z klapą za duzo roboty nie było, a malowanie to inna bajka, na to poszło kolejne 1100 PLN..

Witam jak dobrze kojaże był kiedyś ten maluch na allegro i kolega pojechał go zobaczyć do BIELSKO BIAŁEJ i jak szybko tam pojechał tak szybko z tamtąd wrócił!!! Auto było pognite podłogi nie było kolor juz zmienił jedynie co miał to mówi ze kopa ale to wszystko !!! cena jak dobrze pamietam to chyba coś koło 5000 zł

Za 900 chcial 5000zl?? Jakis narwany...

Cytat:
2004-04-20 12:40:47, Zuraw pisze:
Za 900 chcial 5000zl?? Jakis narwany...

przecież nie za gołą 900tkę - zauważ że trochę pracy w ten samochód włożono.

Wiesz - pacykowanie pedzelkiem po rudzie nie nalezy do prac, ktore cenie najwyzej.... W tego malucha wlozonoBY troche pracy jakby ta rdze usunieto. Teraz przyjezda gosc - oglada i dochdozi do wniosku, ze podloga do wymiany, progi poszpachloane i tak naprawde trzebabedzie wszystko wyciac i wymienc. Wiec na grzyba lakier, skoro i tak trzeba bedzie jeszcze raz to lakierowac? Wiec 1000zl juz cena jest nizsza. I mozna tak wymienic kilka innych rzeczy, ktore absolutnie ie mam wplywu na cene, bo trzeba bedzie operacje powtorzyc.
Chlopak wydal kupe szmalu na "look". Szmal, ktory pewnie pojdzie w bloto, bo i tak trzeba bedzie to zrobic jeszcze raz.
Oczywiscie swoja wypowiedz opieram na opinii Patryka. Samochodu nie widzialem.

Dokładnie był na allegro za ok 5tys wystawiony a wiem bo wtedy jego foty ściągłem... fotki poniżej:

[ wiadomość edytowana przez: Simon_126 dnia 2004-04-20 13:53:47 ]

A ktos moze powiedziec za co ten puchar gosc dostal?