Angielski [Fiat 125p] Zobaczcie to!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Zobaczcie to!!!Tutaj!!!

jakby to bylo w polsce to dalbym te 55 funtow brytyjskich za pickupa

Samael - nie pekaj. Tfardym trzeba byc nie mietkim

Fajny ale jakos nie chcialbym jezdzic po prawej stronie tak tak dziwnie :|

jak kupowałem auto to zastanawiałem sie czy nie szukać prawostronnego, bo kilka widziałem w ogłoszeniach.. teraz żałuje, chciałbym.. nauczył bym sie tym jezdzić..

Samochodu z kiera z prawej nie mozna zarejestrowac na terenie PL. Trzeba przlozyc wszystko na lewa. Wtedy tak.

ostatnio w katowicach widziałem takie wielkie auto-niby smieciara niby to co odkurza drogi, i właśnie miało kierownice po prawej stronie na polskich blachach

Cytat:
2004-04-21 20:23:43, Zuraw pisze:
Samochodu z kiera z prawej nie mozna zarejestrowac na terenie PL. Trzeba przlozyc wszystko na lewa. Wtedy tak.

spotkałem ogłoszenia w polsce zarejestrowanych w polsce..

A czego sie tu uczyc.Biegi ida tak samo jak w zwyklych DFach tylko ze zmieniasz lewa reka Dioda u nas w Bełchatowie stoi jeden taki ale 126

Taa... Polska to piękny kraj. Też wiele razy słyszałem i czytałem, że nie można u nas zarejestrować auta z kierownicą po prawej stronie, a już widziałem dwa malce w wersji angielskiej na rodzimych blachach (jednego nawet całkiem niedawno). Dla Polaka nie ma rzeczy niemożliwych

A swoją drogą pojeździłbym sobie autem z kierownicą po prawej.

Ja widziałem poloneza z "angielską" wersją legalnie zarejestrowanego...no chyba ze oprzepisy sie zmieniły bo było to pare lat temu...

hmm kierownica po prawej stronie fajna sprawa tyle ze jakby przyszlo wyprzedzac tira no wąskiej drodze to ja dziekuje no chyba ze przy pomocy pasazera
a co do polskich rejestracji... wszystko sie moze zdazyc....

a niby jak mieli by odmówić rejestracji, gdzie to jest napisane że jest english w dowodzie jest jakaś wzmianka

Polak potrafi wszystko zarejstrowac tez da rade

No ciekawy model..z takim to sie jeszcze nie spotkalem ani na zywo ani na zdjeciach kurcze tyle odmian juz fiata jest..ciekawe czy cos jeszcze bylo takiego zaskakujacego pozdroowka

Cytat:
2004-04-21 20:27:06, _Arti_ pisze:
ostatnio w katowicach widziałem takie wielkie auto-niby smieciara niby to co odkurza drogi, i właśnie miało kierownice po prawej stronie na polskich blachach

To jest samochod specjalnego przeznaczenia i on moze miec kierownice z prawej strony (jesli w ogole nei ma przesuwnej razem z pedalami, bo takie samochody tez sa). Poza tym kierowcy jest zdecydowanie wygodniej seidziec po prawej stornie kabiny jesli zmaiatra przy prawym krawezniku.

Cytat:
2004-04-21 21:04:18, dooh pisze:
Ja widziałem poloneza z "angielską" wersją legalnie zarejestrowanego...no chyba ze oprzepisy sie zmieniły bo było to pare lat temu...

Dokladnie tak. Samochody z kiera po prawe mozna bylo spokojnie rejestrowac do ktorego roku (niestety nie pamietam kotorego). Pozniej tego zakazano i obecnie nei ma mozliwosci zarejestrowania takiego samochodu. Dziala to dokladnie na takiej samej zasadzie jak skladaki - kiedysmozna je bylo rejestrowac, wiec jezdza, ale obecnie zarejestorwac skladaka juz sie nei da.

ja kiedys jak jeszcze chodzuilem do liceum stojac na przystanku ywbebeszylem galy bo przejchal fiat 125p kombi z kiera po prawej

Kurde jak patrze na tego fiata to mi się przypominaja opowieści taty jak to razem z dziadkiem dawno temu chandlowali autami to dostępne tylko były takie fiaty i wszystkie je przerabiali żeby kiera była po lewej stronie. A teraz prosze ludzie marzą żeby przejechac się takim fiatem

jakbym dorwal takiego pickupa to napewno bym go przerobil by kiera byla po normalnej stronie gdzyz jedynie zalezaloby mi na pickupie a nie na jakis udziwnieniach