PIERWSZY ROCZEK...!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
mijają dni, miesiące, minął rok.....

jest już po pólnocy, tak więc mogę się już podzielić z Wami wiadomością że właśnie minął pierwszy roczek mojego uczestnictwa w klubie LOS OMEGAS BESTIALES

w ciagu tego roku udało mi się poznać wielu z Was osobiście, pozoztałych wirtualnie, miałem przyjemnośc uczestniczyć w LOB PARTY , kilku spotkaniach regionalnych (być może kolejne już w najbliższą sobotę ) oraz zdobyć wiele informacji na temat Bestii i nie tylko.....

kilka dni temu minął również roczek jak nabyłem swoją Bestię, i tak jak wielu podczas powrotu z IV LOB PARTY tak i ja tego dnia zmagałem się z nisprzyjajacą pogodą odbywając swoją pierwszą przejażdżkę nowo nabytym autkiem.....
...a że już byłem zarażony tzw. "Omegozą" to pomimo zimna i zacinajacego śniegu miałem z radości ochotę otworzyć szyber aby w pełni delektowac się Bestią

miłą niespodzianka była również dla mnie zmiana mojego statusu w klubie...
... i tu chcę serdecznie podziękować wszystkim Weteranom którzy we wspólnej dyskusji przyczynili się do tej zmiany !!!

mam nadzieję że następne latka bedą tak samo miłe i owocne w nowe doświadczenia zwiazane z Omegą

gorąco pozdrawiam
Sagittario

gratuluje wszystkiego co osiagnales z omesia i zycze wiecej takich rocznic

pozdro

Cytat:
miłą niespodzianka była również dla mnie zmiana mojego statusu w klubie...
... i tu chcę serdecznie podziękować wszystkim Weteranom którzy we wspólnej dyskusji przyczynili się do tej zmiany !!!

Jako swiezo upieczony VET browary na zlocie stawiasz... HEJ

Dla mnie Heineken - kartonik.

Gratulacje...

Cytat:
2004-04-22 07:34:17, DrA pisze:

Dla mnie Heineken - kartonik.

A co? Ty nie pijesz?

-----------------
Benzinový 3,6litrový vidlicový šestiválec

EEE... no pol kartonika wypije... Rocznica rocznica ale kolegi z torbami nie chce puscic

gratuluje.
zatem Twoje Zdrowie zza oceanu

No nie pozostaje mi nic innego jak rowniez goraco pogratulowac

pozdrawiam

Gratulacje dla nowego weterana.

Twoje zdrówko

pozdro.

Ode mnie gratulacje, zapracowałeś na status nie tylko postawą, ale i wątrobą , Zawisza już w pogotowiu

Janusz

Cytat:
Zawisza już w pogotowiu

Twoje stwierdzenie "że gdyby Zawisza żył z pewnością jeździłby teraz Omegą" bardzo przypadło mi do gustu

a poza tym jak z pewnością już zauważyłeś szykują nam się odwidziny kolegi z pomorza, co Ty na to ???
tym bardziej że padła już propozycja grila

pozdrawiam
Sagittario

Dra

Cytat:
EEE... no pol kartonika wypije... Rocznica rocznica ale kolegi z torbami nie chce puscic

wezmę cały, wypijemy po połowie żebys nie musiał sam pić ( jak to powiada nasz kolega Prowo )

też gratuluję ukończenia pierwszego roczku

Janusz trzeba by jakiś torcik przygotować, a nie tylko grill i piwsko i Zawisza....

P.S. niedawno również ukończyłem roczek

Kiedy właśnie grill, piweszko i Zawisza to niezawodny lek na wątrobę

To co, połączymy odwiedziny z Pomorza z rocznicaą Sagittaria?? Zapraszamy do Zalesia na grilek, cisza spokoj, lasek, trawka a po srodku kto??

Oj...
Gratulacje od Drusi, ale mysle, że jakoś sie umówimy i złożymy osobiście.

Rowiez i ja dołanczam sie do goracych zyczen wszystkiego dobrego Sagittario mam nadzieje wznies jakis toast przy najblizszej okazji z tego powodu )))
Pozd , Wojtek

Witam w gronie Wets-ów - mam nadzieję, że będziemy mogli na Ciebie liczyć w każdej sytuacji

no to mamy kolejnego Wets-a !!!!! NIC TYLKO POGRATULOWAĆ !!!!!!!!!!! oby tak dalej.

Witam

dzięki za ciepłe pozdrowienia !!!

Cytat:
mam nadzieję, że będziemy mogli na Ciebie liczyć w każdej sytuacji

postaram się nie zawieść oczekiwań

pozdrawiam
Sagittario