Witam

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
hej Panowie tu Lasombra
chcialbym zaznaczyc wjaki sposob Zoltar wszustkeigo pilnuje
ma podpis "Żegnaj bananie' a sam mnie do klubu przyjal
nic nie sprawdzajac

widze ze przyjmuje kazdego

hehehe

Człowieku ,Ty faktycznie nie masz co robić ! Nie znam powodu zwady , ale wychodzisz na jełopa !

Kup se BMW

Jak ja dostałem od Mikołaja na gwiazdkę modem to też szalałem po różnych czatach/forumach/grupach dyskusyjnych... aż dostałem kiedyś wpier...

Słuchajcie - a może nie ma już Lasombry jest _Donald_ ? Dajmy szansę Donaldowi - co Wy na to ?

nie po prostu bawie sie
skoro zablokowano moje jedno zewnetrze ip to staram sie z innego
ktore nie rozni sie prawie niczym od tego ktore zostalo zablokowane na prosbe Zoltara
a poniewaz Zoltar ma podpis "Zegnaj bananie" to mnie to motywuje do dzialania

a to co o mnie myslicie to mam hmm nie interesuje mnie ja po prostu lubie utyrudniac zycie Zoltarowi od ktorego sie nei odczepie dopuki mu albo nie obije tego chamskiego ryja albo przeprosi mnie i moja dziewczyne za obelzywego posta. i tyle

Ech, jaki ja naiwny jestem.....

Brak mi słów, że takiego barana świat nosi. Toczy TO prywate walki z Zoltarem w "publicznym środku komunikacji" , a nie widzi że ludzie to czytają. Dziecinada i głupota, a te Hmm to se wsadż. TY , A TY NIE Z WARSZAWY JESTEŚ . NIE MYŚLISZ O KOLEGACH Z TWOICH STRON ŻE OBCIACH IM ROBISZ??

Ja tam nie uwazam, zeby miasto mialo tu znaczenie. Lasombra ma jakis cel... o tym jaki on jest nie dyskutujmy. Co sie tyczy osob z klubu to uwazam, ze nie fair jest podpis Zoltara, bo tylko, jak Lasombra sam napisal, motywuje go do dzialania. Mielismy nie odpowiadac na te posty i nie robmy tego. Ciebie Zotlar tez o to prosze Nie prowokujmy, a kultura sie utrzyma na forum

Ja też się zamykam. Dałem się wkręcić. Sorki, odbiję sobie na kufelku, tak najlepiej.Pozdrawiam.

Ehh Waraszawa trza nam teraz jedności.!!!!!! jak by to powiedzieć może chłopaki z wawy w końcu "uściskacie" kalegę od klubu tak w ramach wzajemnej sympati.?

A teraz dożuce cos prywatnie od siebie:

Kochany przyjacielu moja miłość do ciebie jest wielka i dlatego z głębi serca życzę ci żeby cię chudy byk wyruchał.!

Napisze tak...

Miałem przez chwile obawy, że będziesz tak robił...

I chciałem (widocznie zapomniałem) napisać już wcześniej... Jeśli Twoja "narzecozna", "dziewczyna", czy kim dla Ciebie Ona jest, jest urażona, to niech napisze do mnie... Ja się nie ukrywam...

Ułatwie Ci... Przepraszam Cie (Dziewczyno Lasombry)

A Ciebie nie będę przepraszał... Bo z zerami się nie zadaje...

Wszystko co chciałem Ci napisać, to napisałem... A, że głupi jesteś i do Ciebie nie trafia... To nie mój problem... Tylko Twój, Twojej rodziny oraz ludzi zmuszonych do przebywania z Tobą...