Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
toyotek Toyota Yaris Krakow | 2004-04-22 12:01:32 Witam! ![]() Znalazłem ciekawą propozycję pokrowców samochodowych szytych na miarę do naszych toyotek yaris i przymierzam się do zakupu pokrowców w sklepie internetowym fryda.com.pl. Dlatego też proszę Was o radę - co o tym sądzicie o prezentowanych tutaj pokrowcach Czy firma oraz jej produkty są wam znane? Oraz czy Ktoś pisze się na takie pokrowce ponieważ przy zakupie kilku sztuk dostaniemy rabat, (wysokości jeszcze nie chcą podać to zależy od ilości zamówionych sztuk.) Pozdrawiam Janek ![]() |
![]() ron TOYOTA DRIVER Toyota Yaris Warszawa | 2004-04-22 12:17:06 Fajne. Jak by były sprawdzone to bym je kupił, a tak w ciemno to nie chcę ryzykować. Mam już jedne, które nadają się na śmietnik. |
darekz13 Yaris 1.0 Wrocław | 2004-04-22 12:30:52 Ja jestem przeciwnikiem pokrowców- nie poto mam ładną tapicerkę, żeby ją zaktywać. Jak by nie patrzeć te są ładne. |
![]() _Artur TOYOTA DRIVER Yaris Terra Jaworzno | 2004-04-22 14:35:41 No właśnie, możę ktoś mieszka blisko Nowego Targu i podjedzie je 'pomacać', a potem poinformuje nas o jakości tych pokrowcy?
Zgadzam się. Ale czy aby nie elektryzują Ci się siedzenia w Yarisie? U u mnie jest z tym strasznie i auto mnie tak kopie, że chce zabić. Bardzo mnie to irytuje ![]() A poza tym pokrowce można wyprać, a z tapicerką jest nieco gorzej. I na koniec - oryginalny materiał na siedzeniach jest taki, że go można łatwo pozaciągać - niestety... |
![]() michrat TOYOTA DRIVER Toyota Yaris 1.0 Warszawa | 2004-04-22 14:44:05 Milutkie ![]() Jak ktoś chce bliżej się z nimi zapoznać to znalazłem adresy lokalnych przedstawicieli producenta. Nie wiem którzy maja w ofercie pokrowce, bo firma kładzie duży nacisk na odzież BHP, więc radzę najpierw zadzwonić - żeby nie było potem na mnie ![]() |
![]() Kwieczor TOYOTA DRIVER Yaris Luna 1,3 3D Buczek | 2004-04-22 14:45:51 a próbował ktoś może obszywać oryginalne fotele skórą ?
mam psa, białą bokserkę i za cholerę nie mogę pozbyć się sierści z tapicerki - a takto szło by gładko odkurzaczem ![]() Kwieczor |
![]() Kwieczor TOYOTA DRIVER Yaris Luna 1,3 3D Buczek | 2004-04-22 15:00:04 Mnie też kopie,
ale jak wysiadając trzymam się czegokolwiek - przestaje chyba najwiekszy ładunek elektrostatyczny powstaje w momencie tarcia o fotel przy wysiadaniu inaczej nie wiem, jak to wyjaśnić, ale działa |
![]() gak TOYOTA DRIVER YARCIO szczecin | 2004-04-22 15:08:54 co do kopania to nawet jak mi sie uda wysiasc bez spiecia to potem jak podchodze do bramy garazu to pomiedzy trzymanym kluczem i zamkiem przechodzi taka "blyskawiczka" niezly efekt szczegolnie jak jest ciemno ![]() pozdr g. |
![]() _Artur TOYOTA DRIVER Yaris Terra Jaworzno | 2004-04-22 15:09:54 O tak Jackal, w zimie w puchowej kurteczce do obrywam jak diabli. Widać iskrę jak na świecy w komarku ![]() Też staram się zamykać drzwia za szybę, ale po paru razach jest już tak opalcowana, że się nie da. A łociem nie da rady, to i przez materiał nie raz mnie rypnęło ![]()
To znaczy czego? Bo rozumię, że powinno to być 'cokolwiek' metalowe. |
toyotek Toyota Yaris Krakow | 2004-04-22 15:13:11
A widziales to: http://www.fryda.com.pl/store/easyshop.cgi?vid=kdgogueukvftqvavodwvjwonivensbqk&com=PT/3207POKROWIEC do przewozu PSA ze skory? ![]() ![]() Janek ![]() |
toyotek Toyota Yaris Krakow | 2004-04-22 15:23:19 zaryzykowalem...Skusiłem się na zakup... Zamówilem dzis... jutro maja mi przyslac kurierska firma... dostawa 24h, mila obsluga... powiem jak to wyglada jak dostane! ![]() I one nie sa chyba dostepne u dealerow co wy piszecie bo to tylko oferta internetowa... |
![]() _Artur TOYOTA DRIVER Yaris Terra Jaworzno | 2004-04-22 15:26:04 O tak, koniecznie napisz o nich. Ale dopiero po założeniu, ok? I sprawdź, czy się bardzo elektryzują. No wiesz, przejedź się w jakiejś 'mocherkowej' bluzeczce ![]() |
![]() Jackal TOYOTA DRIVER Avensis T25 Wagon Warszawa | 2004-04-22 15:44:25
Wierzchem dłoni, albo łokciem ![]() |
![]() ron TOYOTA DRIVER Toyota Yaris Warszawa | 2004-04-23 07:36:30 Toyotek koniecznie daj znać. Czekam z niecierpliwością. Dziwi mnie tylko, że zamówiłeś przez kuriera, przecież oni maja sklep firmowy w Krakowie.
|
darekz13 Yaris 1.0 Wrocław | 2004-04-23 08:31:12 1 słysze o kopaniu w Yarisce. W pracy mam takie fotele, że boje sie potem umyć kubek, ale Yariska mnie nie kopie.
Co do obszywanie tapicerki skórą to jest firma która to robi- potem podam adres- cena- zgadnie ktoś??? ![]() |
darekz13 Yaris 1.0 Wrocław | 2004-04-23 11:06:27 stronka do firmy zamieniającej tapicerkę z welurowej na skórzanąhttp://www.lts-auto.pl
- cena dla Yarisa 5 d - 3300 zł+VAT |
![]() _Artur TOYOTA DRIVER Yaris Terra Jaworzno | 2004-04-23 12:21:19 Trochę Ci się źle link wstawił ![]() A co do tapicerki - ja już bym był zadowolony z welurowej w Yarisie, ale niestety Yaris takowej nie ma ![]() |
darekz13 Yaris 1.0 Wrocław | 2004-04-23 12:27:59 może teraz się uda - skóra
jak nie ma welurowej-materiał jest to nie to samo? |