Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() kondziol 125p 2.0 i.e & rurow ... Dobra k/Krapkowic | 2004-04-22 14:16:56 Wtam. Ja narazie testuje centralne zamki z Argenty,( bez klucza, otwierane za pomoca pilota - wyzwalacz z alarmu domowego )
Narazie smiga, tylko jeden cos sie sype, chyba za mocno wyrobiony. |
nukem 125p koronowo | 2004-04-22 14:28:40 hhhmmm zapewne nie wiesz ile ma uciagu ? ![]() |
![]() komaretti Fiat 126p ELX Warszawa | 2004-04-22 23:42:04
Nic sie nie boj. Silowniki na pewno sie nie rozsypia, tylko przed montazem staraj sie dobrac takie silowniki ktore maja ograniczony skok zebatki. Jesli zalozysz zwykle musisz liczyc sie z tym ze po jakikms czasie moga (ale nie musza) rozleciec sie tylne ciegna zamykajace. Te ciegna sa laczone takimi nieduzymi plasticzkami i to wlasnie najczesciej na tych plasticzkach pojawiaja sie luzy przez ktore zamek ne dziala tak jak powinien. Przy montazu pamietaj tez o odpowiedznim zabezpieczeniu przewodow wychodzacych z drzwi najlepiej w gumowych przelotkch (ryzyko zwarcia przez przytrzasniecie drzwiami). |
![]() M-U-S-T-A-N-G BMW E32 Kraków | 2004-04-23 00:14:50 Sorki ze lekko OT ale sprawa jest ciekawa ![]() Dziewczyna mojego kumpla ma w maluchu centralny zamek na pilota..i nie da sie zamknac ani otwierac z klucza..bo ma sciagnieta dzwigienke od zamka..wiec ogolnie przez zamek nie ma szans sie wlamac..ale wczoraj zaszla potrzeba wyciagnieca akumulatora do podladowania..wiec przed odlaczeniem klem..wlaczyla zamknela sobie zamki z pilota..odlaczylismy akumulator i zamknelismy klape ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Nomad F&F Sympatyk Wspomnienie po Gdańsk | 2004-04-23 01:01:16 Ja proponuję inna metodę: ![]() opierasz sie solidnie 2 łapkami ![]() |
![]() kondziol 125p 2.0 i.e & rurow ... Dobra k/Krapkowic | 2004-04-23 08:04:22 Witka. Bierzesz akmulator, kładziesz sie pod silnikiem minusem na mase a plus albo alternator, lub rozrusznik. |
![]() M-U-S-T-A-N-G BMW E32 Kraków | 2004-04-23 18:53:23 Problem juz zazegnany..wykrecilismy kierunkowskaz w maluchu..wyciagnelismy jedna kleme..a do drugiej przylozylismy kabelek i polaczylismy do akumulatora ![]() ![]() |