| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Leszek_Gdynia (S) Przyjaciel LKP była LADA 21072 '88 Gdynia | 2004-04-22 16:52:27 TYLKO NIE DO KRAKOWA!!!
Nie chtolica pozostanie tam gdzie jest - po co zaśmiecać sejmem i ministerstwami inne piekne miasta. |
magik vw golf mk2 Dąbrowa Górnicza | 2004-04-22 18:01:56 po prostu samoobrona chce coś "po sobie" zostawić,a że żadnych rewolucyjnych i racjonalnych zmian nie umie wprowadzić,żeby polepszyć byt społeczny i żebyśmy my ich zapamiętali,to chcą być pamiętani,jako Ci, którzy wrócili stolicę do Gniezna lub Krakowa godne pożałowania tak naprawdę,to właściwie in współczuję... zastanawia mnie tylko jak tacy ludzie jak pan Lepr |
magik vw golf mk2 Dąbrowa Górnicza | 2004-04-22 19:07:37
wow no sam bym tego lepiej nie ujął, po prostu piękne słowa (jeśli można tak powiedzieć)... wręcz chylę czoło przed takimi słowami i zdrowym podejściem do rzeczywistości [ wiadomość edytowana przez: magik dnia 2004-04-22 19:08:11 ] |
-VoDz- SYMPATYCZNY GOŚĆ Lada 2107 Białystok | 2004-04-22 19:13:35 Głosujcie na mnie |
Krzysztof-Fleszer SYMPATYCZNY GOŚĆ Lada 2107 Krakow | 2004-04-22 19:18:09 Won z Krakowa! podejzewam ze nikt ich tu nie chce! Po co maja zepsuc Krakow, i jego opinie na calym swiece.
i niby gdzie mieli by byc??? Wystarczy mi juz parada gejow i lesbijek! |
Piotr_Kraków SYMPATYCZNY GOŚĆ TOYOTA Avensis Wagon ... Kraków | 2004-04-22 19:57:38 Myślę że Fleszer miał na myśli utrudnienia wynikające z takiej parady, a nie uprzedzenie do "światopoglądu" organizatorów i uczestników...
Osobiście twierdzę, że Warszawa jest już dożywotnio skazana na miano Stolicy - i dobrze !!! A jeśli chodzi o pikiety, strajki i parady - to najlepiej w Krakowie do tego celu nadają się Błonia, kto zna Kraków, wie o co chodzi... Pozdrawiam |
-VoDz- SYMPATYCZNY GOŚĆ Lada 2107 Białystok | 2004-04-22 19:57:57
Najgorsze jest to iż w jego zachowaniu dostrzegam często podobieństwa do polityki i toków myślenia, jakimi charakteryzował się Hitler
Wiesz Goral może to wina tego, że jak babie się pcha coś w wiadomo co to jest to raczej naturalne. Męski tyłek raczej do tego celu nie jest przeznaczony, stąd zapewne ta niechęc ;] Ja przeciwko lesbijkom nie mam nic geje też niech sobie zyją ale nie toleruje "Tata i tata w uni za dwa lata" ;] |
Góral (M) Loża Szyderców Opel Meriva A Helmond | 2004-04-22 20:02:46 a damski tyłek się do tego nadaje? |
-VoDz- SYMPATYCZNY GOŚĆ Lada 2107 Białystok | 2004-04-22 20:06:48 Stwierdzam tylko, iż bardziej jest to bliskie natury ;] pod względem płciowym. Wiele kobiet woli w tyłeczek, i bardziej jest to akceptowalne bo to kobieta, która się "dyma" a "dymanie" faceta jest strasznie nawet obcym stwierdzeniem samym w sobie bo jak to tak faceta ;] |
magik vw golf mk2 Dąbrowa Górnicza | 2004-04-22 20:07:51
kiedyś słyszałem taki bardzo trafny i zwięzły wg mnie komentarz jakiegoś pana: "Czy nikt im wszystkim nie tłumaczył,że ten otwór z tyłu,to jest tylko wylot?" (dotyczy oczywiście gejów) ale generalnie też nie mam nic przeciw homoseksualistom-ich wybór... jednak jestem przeciwny posiadaniu przez nich dzieci. dziecko nie ma wyboru,a może kiedyś stwierdzić,że wcale nie "tu nie pasuje"... poza tym jest jeszcze jeden aspekt: dziecko wychowywane w takiej rodzinie,będzie uważało dwie mamy lub dwóch ojców za coś normalnego i może podświadomie dążyć w przyszłości do stworzenia właśnie takiej rodziny... |
Góral (M) Loża Szyderców Opel Meriva A Helmond | 2004-04-22 20:28:23 to że dziecko będzie dążyło do takiego modelu rodziny jest dość mocno naciągane i nie poparte żadnymi badaniami.
Za to geje potrafią o "tych" sprawach, w przeciwieństwie do wielu hetero, normalnie rozmawiać. Bez podtekstów, zbędnego zażenowania i rumieńców. |
-VoDz- SYMPATYCZNY GOŚĆ Lada 2107 Białystok | 2004-04-22 20:38:56 Góral jednak ingerencja w naturalny od dziesiatków tyś. lat uznawany schemat rodziny nie może wyjść na lepiej napewno nie w takim gigantycznym skoku. Rodziny rozwiedzione ok... samotne wychowywanie ok. Jednak dzieci kopiują rodziców i to jest fakt potwierdzony badaniami. Więc miały by nie tolerować, powielać ewentualnie schematów z domu wyniesionych? Ja sam widze jak dzieci u mnei w chacie kopiują każde zachowania. Więc nie zgodzie się, z żadnym stwierdzeniem kogokolwiek, że takie małżeństwo nie wpłynie w jakichś sposób na dziecko.
Według mnie tendencja do kopiowania zachowań rodziców i ich poglądów z domu jest wystarczającym dowodem naukowym. Geje mogą o tych sprawach rozmawiać bz rumieńców. Przepraszam ale o czym ? O seksie ? Co za różnica czy się ktoś rumieni czy nie jego sprawa ;] |
adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2004-04-22 21:29:08 jeedno pytanie:
co maja geje do samejbrony??? A Vodzu z jednym ma racje - ze dzieci kopiuja zachowania rodzicow. Ale w tym momencie pal szesc gejow, lepiej wziac sie za rodzinki patolgiczne... a moze wystarczy po prostu byc POZADNYM czlowiekiem i juz? a co i gdzie wkladam to juz niekoniecznie istotne??? Jedni lubia pomarancze, inni lewatywe a co do Lepperian - szykuja sie nam niezle jaja. Nie wiem jak Wy, ale ja kupilem juz grabie i lopate oraz kose. Kawalek ziemi rtez sie znajdzie, jestem przygotowany, by zostac rolnikiem. bede uprawial trawe i drzewka owocowe sztuk dwa. a co?! a stolice proponuje przeniesc do Pcim Peaks |
Piotr_Kraków SYMPATYCZNY GOŚĆ TOYOTA Avensis Wagon ... Kraków | 2004-04-22 22:27:05 Adaś! No co Ty, Pcim leży w małopolsce, przy "Zakopiance", czy wiesz, że wtedy miałbyś blokady w czasie ferii i Sylwestra "murowane" (powód zawsze się znajdzie) i nici z wyjazdu na narty... Natomiast jeśli Samoobrona dojdzie do władzy - to ja już mam wybrany kraj na innym kontynencie, do którego wyemigruje z rozpaczy...... Przestańcie już mówić o mniejszościach seksualnych. |
Krzysztof-Fleszer SYMPATYCZNY GOŚĆ Lada 2107 Krakow | 2004-04-22 22:47:34 Ojej, wywolalem lekka burze- znowu.
Wiem ze juz mialem nie mowic - ale musze sprostowac- Swiat staje na glowie- a do polski sciagaja z zachodu prymitywny hlam, zachwycajac sie nim niesamowicie! Brakuje jeszcze Jerego Springera, czy jak mu tam! Tracimy mozgi w tempie przyspieszonym! Forum to forum - mozna wyglaszac prywatne opinie? mozna! Wiec to robie- po prostu jestem przeciwny wszystkiemu co nienormalne- a co jest normalne? normalne jest to czego jest wiecej. Rownie dobrze moze to ugodzic w gleboko wierzacych, parada "gejow i lesbijek" podczas jakiegos tam swieta i procesji. Przeciez to kuzwa jest celowe! Poza tym, dla czego maja hanbic Uj, gromadzac sie tam? Ja do ludzi nie mam uprzedzenia zadnego, nie interesuje mnie kto z kim sypia i za ile I takl wiadomo ze to sie odbedzie, bo niby czemu mieli by ich zdyskryminowac! Ale mnie sie to nie podoba i tyle! A jeszcze oprocz takich glupot potrzeba mi tu stolicy- jasne, i kopalni wujek jeszcze i wski z kablem No juz cicho, juz nie bede i sory ze znowu wtracilem cos o co ktos moze miec pretensje i czuc sie urazony! A lepper i tak sie dorwie do wladzy - na niego beda glosowac "rolnicy" a ile ich w polsce jest? 3/4 !!! I bedzie przerabane bo w uni nie ma miejsca na tylu rolnikow, bedziemy kwiczec z samoobrona lub bez |
adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2004-04-22 23:33:12
|