Dziś zakupiłem :-))))

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
dziś za bilety narodowego banku polskiego stałem się posiadaczem radaru milicyjnego. urządzenie jest prawie nowe, kompletne oraz co najważniejsze działa ))

No tak Rogacek Lade niebieska juz masz, radar tez - teraz tylko kogut, napis milicja i mozesz sie brac za prace w drogowce

koguta z napisem milicja mam. do radaru dostałem gratis mapnik w kolorze białym taki jak kiedyś drogówka miała ( lata 70)

Zabraknie kasy z wypłaty to sobie dorobisz gdzieś skitrany za drzewem ;p;p

no kupiłem go z myślą na zloty. mozna pomierzyć vmax albo prędkość na 400 metrów

Genialny gadżet. Ciekawe jaką ma dokladność pomiaru? Z tym pomiarem Vmax dla ład to pewien problem -gdzie znajdziesz 5km pasa ,żeby je rozbujać
A to ten typ suszarki czy stacjonarny?

pomiar według instrukcji do 3 km/h. ale dawno nie ył legalizowany. może lekko kłamać. pierwsze testy pokazały że jest dokładny.
model ten na trójnogu.

Bardzo rozsądny zakup Na zlotach przyda się na pewno Rogacek!!
Pozdr
paweł

ja jeszcze bym podpioł aparat cyfrowy i byłby ( foto radar) a tak poważniej fajny bajer gratulacje
panoni

oj oj oj , to teraz wiele mitów upadnie A tak poważnie to fajna rzecz, przydaloby mi sie zmierzyc predkosc bo sciagalem wskazowke i chyba nie wskazuje zbyt dobrze
pozdrawiam