Potrzebuje blache:)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Moze ma ktos do zalatwienia jakas fajna blache grubosc praktychnie niewazna taka ciensza najlepiej kwasowka albo jakas polerowana jakas mieka i latwa w obrobce potrzebuje przebudowac deske w kaszlu tak aby zlikwidowac licznik i wstawic inne zegary mam je juz przygotowane brak mi wciaz koncepcji Moze ktos wie gdzie mozna tanio taka blaszke dostac potrzeba jej niewiele 1metr / 50 cm powinno wystarczyc

pozdrowka

A moze chcesz blaszke aluminiowa??Niezbyt gruba,akurat zeby wstawic zegary.
MIekka i latwo sie ja obrabia,Mozna wypolerowac na wysoki polysk,ew wymalowac na jakis kolorek.

Powinienem miec jeszcze troche tej blachy,wiec jak cos to daj znac to poszukam.

Aluminiowa moze byc jagbys cos takiego dal rade skombinowac to jak najbardziej pisze sie na to daj znac co i jak czekam i z gory dzieki

Jutro bede w moim warsztaciku i jesli mnie pamiec nei zawiedzie to poszukam tej blachy.Kiedys byly jeszcze kawalki ok 50x50cm lub cos kolo tego.
Mozesz mi poscic jutro gonga kolo 12 tak gwoli przypomnienia na nowy nr.

Skoda i tak da rade asterce

Pozdroofka

super bylbym wdzieczny puszcze gonga badz spokojny dziekowa

hehe z niecierpliwoscia czekam na to twoja "padline" kiedy bedzie w stanie jakos sie poruszac i udowodnic ci przewage niemieckiego sprzetu nad czechoslowackim wynalaskiem zawsze moge przyjechac malczanem i zloic ci skore

No dobra sprzetu polsko- niemieckiego

Ale dalej posiadam Full respect dla bialej rapidy

No..... sprobowalbys nei miec

A z malczanem to moge sie scigac hehe ,ale zeby byly wyrownane szanse to rusze delikatnie z ........2 biegu
i nie bede krecil powyzej 4000 obr

Dobra dobra teraz tak mowisz a naprawde twoja "rakieta" szybciej niemoze a w maluchu nawet 3 zapodawac niebedzie trzeba

Jak nie znajdziesz nic ciekawego to podjadę do znajomego - mial swgo czasu takie arkusze blachy alu co pochodziły z form do drukowania kart do pokerka . takie pasy o rozmiarze jakieś 80 x 200 cm z miękkiej blachy do wyginania ręcznego...
Daj znać jaki rozmiar blachy potrzebujesz spróbuję wydębić to od niego

Oki blacha juz jest w piwnicy, Wymiary 100x100cm.
W piatek mam wolne to jakos sie zgadamy.

POzdroofka

aawol wielkie dzieki za checi Ale skoro Wilu takowa mi zalatwil i to w takim pieknym wymiarze to spokojnie powinno mi wystarczyc dziekowa chlopaki

Co z blaszka?? Kiedy odbierasz??
Napisalem smska dzis ,ale widocznie nei doszedl.
JAk jeszcze bedziecie na zajezdni kolo 24 to podjade i bedziemy mogli wyciagnac to z piwnicy. NA pewno trafisz.
A jakby juz bylo po spocie to nastepny dzien wolny to wtorek.
Co Ty na to??

I co zamontowana tablica ?? nic się misiek nie chwali - a tak chciałbym zobaczyć ten patent. zawsze to coś innego niż standard a jakby jeszcze taką tablicę okleić jakąś szmatką skórką albo czymś w tym kierunku żeby nie wyglądało tak surowo - no ostatecznie polerowanie ale moim zdaniem blacha ściemnieje z czasem i wróci do barwy naturalnej - szarej - bbbbbllllleeeeee.