| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
KrzyH80 Vectra B 1.6 16V Kraków | 2004-04-25 13:04:03 Sprawa jest MEGA ciekawa:
Otoz od 2 dni na wyjezdzie z Krakowa na Katowice jest ustawiony checkpiont, niemal jak na wojnie!!! Z tym ze "obsluguje go" Policja, a nie wojsko. Nie zartuje!!! Oto jak to wyglada - na 2-pasmowce jest zrobione zwezenie do jednego pasa, znaki z ograniczeniem do 20 km/h. Stoi radiowoz "osobowy" i kolo z lizakiem. Tak 10m dalej VW Trasporter, a przy nim: UWAGA!!! gotowa do rozlozenia kolczatka i kolesie z automatami!!! Qrwa, az strach sie bac!!! |
-SerU- Fiat 131 Wroclaw/Maidstone | 2004-04-25 16:41:16 Potwierdzam dziwną aktywnośc Policji we Wrocławiu a właściwie za Wrocławiem w kierunku na Warszawę za miejscowością Byków też sobie takie cuś urządzili. Stoją i stoją. Mają karabiny, kolczatki i inne swoje gadżety. Dodatkowo mają obstawione skrzyżowania za i przed tą blokadą jakby komuś przyszło do głowy uciec, to mu się nie uda |
Bono Pełnoprawny Klubowicz naczelny śledziojad Szczecin | 2004-04-25 17:37:58 1 maja sie zbliza, ponoc alkaida ma zatakowac... |
_Bartek_ Pełnoprawny Klubowicz Poznań | 2004-04-25 18:15:29 pod Poznaniem - na trasach tranzytowych dość regularnie są organizowane takie akcje - z tym że biorą w nich udział oprócz policjantów, celnicy i kontrola skarbowa
rzeczywiście sceny rodem z poprzedniej epoki... policjanci w kominiarkach z kałachami, psy, kolczatki i auta pościgowe gotowe do jazdy w każdej chwili... ale obecne nasilenie aktywości policjantów to chyba należy kojarzyć ze Szczytem JakimśTam w Warszawie i obawami o ataki anty-globalistów... |
Bono Pełnoprawny Klubowicz naczelny śledziojad Szczecin | 2004-04-25 18:30:47 heheh a u nas spokój |
deca Forumowicz Astrina Poznań/Swarzędz | 2004-04-25 18:42:46 Podobno moze się cos zdarzyć w zwiaku ze szczytem ekonomicznym w warszawie pod koniec kwietnia, antyglobalistom raczej nic nie grozi ze strony "alkaidy" |
Stahu Pełnoprawny Klubowicz ![]() MV6 wieś z tramwajami | 2004-04-25 22:13:17
My możemy spoko zapierniczać, połowa garnizonu pojechała do stolicy |
Kamill Ibiza TDI Wa-wa / Ryki woj Lubelskie | 2004-04-25 23:07:53 Dzisiaj przez moja rodzinna miejscowosc w kierunku Warszawy przejechaly 4 komwoje po ok 20 samochodów policyjnych na sygnalach. Przed i za Rykami w miejscowosciach Żabianka i Moszczanka (trasa wa-wa lublin)dzien i noc stoja radiowozy i policjanci z kałachami w chelmach, przy okaji łapia tez chyba na radar, przedemna kogos dzisiaj zdjeli. |
miuzik OMEGA B 2.5 TDS sulejówek | 2004-04-26 08:28:28 witam
To ja to widziałem w Starej MIłosnej tak jak kamill tylko że w drugą stronę jechali sobie z warszawy kolumną a tak ze 40 sztuk wszystko na kogutach a ostatni blokował oba pasy tak że zmajstrowali niezły korek w sumie był to niezły widok zachód słońca ja stałem na górce a oni z naprzeciwka |
Misio007 Forumowicz GrandVitara'02,e32'8 ... Kraków LCG Rally&Sport Garage | 2004-04-26 09:28:12 W niedziele smigalem gielde w Balicach i wlasnie Zatrzymali mnie do konroli w tym miejscu co pisze KrzycH80 skontrolowali mi dokumenty i bagaznik |
Slawek BMW E36 Szczecin | 2004-04-26 11:09:36
Widzisz Bono, bo u nas sie nigdy nic nie dzieje - tak jak mowia: Szczecin to wiocha z tramwajami |
rmickey Vectra B 2.0 CDX Warszawa | 2004-04-26 11:31:29 Wczoraj wracając z Radomia do Wawy mijałem dwa checkpoint'y. Jeden parę kilometrów za Radomiem, paru policjantów i paru żołnierzy. Ograniczenie do 30km/h i przejazd tylko jednym pasem.
Drugi między Grójcem i Jankami. |