| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
aawol 126 p-erfect kraków | 2004-04-26 15:23:49 no nie wiem Niestety trzeba liczyć się z tym że ekspansywna metoda pozyskiwania nowych klubowiczów może skończyć się dużą ilością ludzi którzy w przyplywie (tzw.efekt fali) emocji wyrażą chęć a za kilka tygodni zapał ostygnie. Nie znam złotego środka ale sądzę że ludzie którzy są w temacie i tak trafiają do klubów choćby z potrzeby uzyskania pomocy i podzielenia sie osiągnięciami.... Tylko co zrobić żeby trafiali do KsK a co do powiększenia to może mógłbym zostać sympatykiem Waszego klubu ? [ wiadomość edytowana przez: aawol dnia 2004-04-26 15:31:08 ] |
aawol 126 p-erfect kraków | 2004-05-19 10:02:13 pomimo że nie byłem sądzę że imprezy takie ostatnie targi są właśnie miejscem gdzie powinniście propagować istnienie klubu . jeżeli mogę coś sugerować to może warto ( na następną ) na taką impreze przygotować zestaw materiałów i skoro i tak wystawiacie swoje furki to przy nich udostępnic te materiały bo jak sądzę na takie targi przychodzą ludzie zainteresowani tematem. Więc zmieniam swój dotychczasowy sceptycyzm w temacie ulotek na bardziej liberalne stwierdzenie że ulotki tak ale trzeba określić jasno sposób ich dystrybucji wśród ludzi no i powinny zawierać jasne informacje dotyczące profilu klubu i warunków jakie musi spełnić kandydat ...
pozdrawiam |
Misio007 KSK Szefostwo GrandVitara'02,e32'8 ... Kraków LCG Rally&Sport Garage | 2004-05-19 23:45:25 To jest to ale wszystko sie zobaczy sama twoja propozycja jest trafiona w 10 pozdrawiam |
aawol 126 p-erfect kraków | 2004-05-20 15:46:55 |