| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
maxfreitag SYMPATYCZNY GOŚĆ LADA 2107 Gdynia | 2004-04-27 18:55:22 witam
dzisiaj zgubilem albo ukradli mi pularusik a w nim dokumenty czy ostatnio mial ktos podobna akcje I CO JA TERAZ ZROBIE PRAWKO I DOWOD sa jakies wtorniki czy nowe zeby ktos ich nie wykorzystal np nie wzial na mnie kredytu zglaszac na policjie jako kradziez albo dawac ogloszenie czy cos w tym stylu DOWOD REJESTRACYJNY LADA - czrne tablice LESNA PRZYCZEPA- biale blachy wydadza mi kopie dowodow czy bede musial wyrobic nowe tablice ile to teraz kosztuje OC - PZU nie mam dwodu wplaty chyba nie zarzadaja ponownej wplaty skladki pzdr dan |
Pablox SYMPATYCZNY GOŚĆ Lada 2107'89 -była, ... Gdynia | 2004-04-27 19:07:14 Witaj
Przykro mi z powodu twojej straty OC powinni ci dac nowy dowod wplaty bo figurujesz w ich bazach danych, ze zaplaciles. |
Leszek_Gdynia (S) Przyjaciel LKP była LADA 21072 '88 Gdynia | 2004-04-27 20:10:29 No coz zdarza sie Co do tablic i dowodu rejestracyjnego to ja mam doświadczenie. Musisz to wzgłosić na policję w rejonie gdzie ci to ukradli. Oni spisza protokoły i poproś, żeby ci wydali pismo do urzedu miasta, zebys, mogl wyrobic nowy dowod, razem z nowymi tablicam. Myślę, ze tak samo musisz postapic z prawem jazdy. Napewno oświeca cię na komisraiacie jak postępować. Napewno nie dostaniesz od nich nic, zebys mogl tymczasowo jezdzić. Niesety możesz albo ryzykowac, albo jezdzic komunikacja miejska. A jezeli chodzi o OC - to musisz isc do twojegu ubezpieczyciela i wystawią ci tam wtornik. Pozdrawiam i zycze cierpliwosci. PS. Na komisariat zaopatrz się w znaczki skarbowe!!!! |
maxfreitag SYMPATYCZNY GOŚĆ LADA 2107 Gdynia | 2004-04-27 21:12:31 dzieki panowie
po waszych namowach bylem na komisariacie i tak to rzeba zrobic spisali mnie bylo milo nawazniejsze ze teraz ZA NIC NIE ODPOWIADAM policjant zazartowal ze z takim kompletem dokumentow jak moje kredytu nie wziasc to grzech zaswiadczenie jest platne 3-5 zl ale bedzie potrzebne gdzy ktos sie pod ciebie podszyje pzdr oby mi tylko lady nie ukradli |