Linka prędkościomierza

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
jak to wymienić bo mi poszła tam gdzie nie chce mówić
jakieś urkyte chwyty może?? bo jutro sie za to biore i jak znam życie to bedzie za krótka!! a może po prostu to wrzucić mechanikowi na warsztat?? jakie mogą być ceny??

Zależy czy z pancerzem czy bez?A wymienić jest ją bardzo prosto!Odkręcasz zegary,wypinasz wszystkie wtyczki,odkrecasz nakrętke ktorą jest przymocowana linka,oczywiście jesli masz plombe to trzeba ją zerwac,i juz masz dostep do linki,wyciągasz ją z pancerza i zakladasz nową,polecam wlać w środek pancerza troche oleju!A jesli poszla razem z pancerzem to chyba jest troche więcej zabawy,mnie na szczescie jeszcze sie to nie przytrafilo!Milej zabawy i powodzenia życze podczas wymiany!!!!

hmm no pancerz wygląda na cały ale zastanawiam sie czy go też nie wymienić...mam jeszcze tą plombe... sie zdziwiłem jak sie pokazała mym oczętom widnieje na niej piękny napis FSO

U mnie dawno jej już nie ma

Żaden problem z wymianą ale bez kanału raczej nie dasz rady. Odkręc wyjmij wsadz nową i po robocie. A tak a propos w czym wymiwniasz linkę

Teoretycznie sprawa jest prosta w praktyce wygląda to tak że cos sie nie chce odkręcić cos sie urwało. Ty sie pocisz mówisz pod nosem kur..a kilka razy walniesz się w głowę bo zapomniałeś, że leżysz pod autem i w końcu po dłuższym czasie niż planowałeś zrobisz to i jestes dumny z siebie

Ale na koniec jesteś DUMNY i to jest to

doszłem do sprytnego wniosku... nie nazbieram na auto do zlotu więc po co zbierać!! sprzedałęm pare rzeczy i niedługo uzbieram na porządne audio do Poloneza Taty!!

Rozejm ?

cos aj nie w temacie jestem

Scooby Ci wszystko wyjaśni ale napewno nie na forum

Kurde czyli jednak dalej będziesz śmigał poldkiem taty?? No w sumie też OK chyba większą frajde byś miał ze swojej bryczki!!

zanim bym na nią zarobił... to mnie przeraża... chyba lepiej zainwestować w tego... w końcu kiedyś bedzie mój
tak częściowy rozejm= kazdą zmiane uzgadniam z tatą