Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() croma1 (S) Gas Tuner FORD FOCUS C-MAX, SA ... jastrzębie zdrój | 2004-04-28 22:28:33 zapytaj się w volvo czy masz tam sekwencyjny wtrysk paliwa. ta odpowiedź ci dużo odpowie na twoje problemy. |
kpaz Warszawa | 2004-04-29 19:13:38 Przyznam, że nie rozumiem:
- tzn. co mi to odpowie ? Mam wielopunktowy wtrysk paliwa - ale czy on jest sekwencyjny - tego nie wiem - no cylindry chodzą w sekwencji 1-3-4-2 i tyle wiem... Instalacje VSI PRINS dobierali gazownicy - więc proszę raczej o bardziej konstruktywne rady. Pozdrawiam, Kris. |
![]() croma1 (S) Gas Tuner FORD FOCUS C-MAX, SA ... jastrzębie zdrój | 2004-04-29 21:26:12 witam . w tym samochodize nie ma sekwencyjnego wtrysku paliwa wię sekwencyjna instalacja gazowa nie będzie pracować. jeśli chciałbyś mieć wtrysk gazu to tylko instalacja tzw. 3 generacji z tzw. systemem lejącym wtrysku gazu tak jak i benzyny. radziłem ci się o to zapytać w serwisie u kumatego mechanika żeby ci wyjaśnił o co w tym biega . najproście to jest za stary model samochodu na sekwencyjny wtrysk gazu. |
![]() doogas LPG User VW Corrado VR6 Gdynia | 2004-04-30 10:47:45 kurde.. jak to jest z tym PRINSem.. tyle sie nasłuchałem dobrych opinii.. a coraz czesciej jakies problemy.. ze gasnie.. ze cos tam.. o co chodzi.. |
kpaz Warszawa | 2004-04-30 22:03:22 Dzięki za wyjaśnienie, choć nie jest to dobra wiadomość.
W tej sytuacji pragnę zapytać jakie są rozsądne możliwości działania w moim przypadku ? Ciągle mam tego PRINSA pod maską, dziś znowu zaświeciła się lambda podczas normalnej jazdy na gazie, instalacja ciągle działa, ale co z tym zrobić teraz, żeby było dobrze ? Pozdrawiam, Kris. |
![]() croma1 (S) Gas Tuner FORD FOCUS C-MAX, SA ... jastrzębie zdrój | 2004-05-02 12:25:56 jeśli chcesz mieć wtrysk gazu to załóż instalację 3 generacji z tzw. systemem lejącym wtrysku gazu np. firmy LANDI-RENZO IGS.
|
Grzegorz7 Sonata buda:Y3 Warszawa | 2004-06-04 09:58:12 No... czytam i czytam... a brak zakończenia / puenty!!!
Co jest z tym wątkiem??? |