NIE CZUĆ MOCY

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam wszystkich klubowiczów!!! Mam problem z moją omegą. Mam zwykłą gazownię. 170KM w automacie a idzie jak 136KM w manualu. Zapisałem się na zmianę oleju w skrzyni, ale nie wiem czy to coś pomoże. Może ktoś wie coś na ten temat??

Wymiana oleju nic nie da (no moze tyle ze nie odczujesz)

No gas, no problem,
no gas, no money but speed so high.....

Jasna sprawa że na PB lepiej śmiga ale też nie rewelacyjnie gdzieś mi kilkadziesiąt kucyków uciekło i nie wiem jak je znaleźć

Witam
Pospawdzaj szczelność instalacji, wszystkie przewody i zaworki.
Też to miałem ja na gaz a ona sie muli. Miałem malutki wyciek przy zawoże przy wlocie podokręcaj sprwdź czy gnieś nuie ucieka
pozdrawiam
Mateusz

Cytat:
170KM w automacie a idzie jak 136KM w manualu

To calkiem normalne... zwlaszcza z gazem

A powaznie : pojedz na hamownie. Sporo rzeczy mozna z takiego wykresu wyczytac.

Przy takich niczym nie uzasadnionych spadkach dynamiki ( tzn bez zadnych widzialnych/slyszalnych objawow w silniku ) obstawiam swiece / kable WN / cewka. I w takiej kolejnosci do sprawdzenia.

Wielkie dzięki.
Sprawdzę jak znajdę brakujące kucyki to na pewno dam znać.

"NIE CZUĆ MOCY"

nie każdy jest Rycerzem Jedi

O widzicie, jak to się ze 136 koników nabija , uważaj, bo ja kata wyciąłem i mogę cię zażyć z mańki , zwłaszcza, jak odciążę omesię przez wyjęcie dywaników i umycie szyb, od razu mi współczynnik mocy do masy dźwignie się pod sufit

Cytat:
2004-04-29 17:24:53, JanuszGnitecki pisze:
, jak odciążę omesię przez wyjęcie dywaników i umycie szyb, od razu mi współczynnik mocy do masy dźwignie się pod sufit

mojej sie dzwignal kierowca zrzucil 11 kilo w dwa miechy

Cytat:
2004-04-29 17:24:53, JanuszGnitecki pisze:
O widzicie, jak to się ze 136 koników nabija , uważaj, bo ja kata wyciąłem i mogę cię zażyć z mańki , zwłaszcza, jak odciążę omesię przez wyjęcie dywaników i umycie szyb, od razu mi współczynnik mocy do masy dźwignie się pod sufit

Janusz use the force...

I'am using the force all the time