Jak odczytac wiadomosc prywatna ?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Bo kurcze jak wchodze na stronke to mi sie wyswietla ze mam jakas wiadomosc i wkurza mnie bardzo to okno na ktore musze klikac czy ja odczytac... Sek w tym ze po kliknieciu (czy to na tak czy to na nie) nic sie nie dzieje...(poza tymz e okno znika...ale wiadmosc sie nie otwiera). W zwiazku z tym pytanie czy to cos ze strona nie tak czy ja czegos w kompie nie mam... Albo ewentualnie jeszcze prosba do kogos czy moglby te wiadomosc wywalic...bo mnie denerwuje (swoje haselko moge podac na maila jakiejs zaufanej osobie..) no chyba ze admini poradza sobie bez haselka. Z gory sorry dzieki za wszelkie sugestie i pomoc

witam andri - na stronie głównej forum po lewej stronie u góry masz napis : skrzynka odbiorcza , wejdz tam i odczytaj wiadomość i wiecej ci nie wyskoczy .....no chyba ze znowu ktioś do ciebie napisze
pozdrawiam

[ wiadomość edytowana przez: zax dnia 2004-04-28 14:19:52 ]

To gdzie to jest i co to jest to ja wiem... ale problem w tym ze nie moglem tego otworzyc....Ale rozwiazalem problem... mianowicie firewall blokowal mi skrypty i okno wiadomosci sie nie otwieralo :] Tak czy siak juz po problemie...

No tak a czemu sie zarejestrowałes w motonewsie a nie wysłałeś nam zgłoszenia do klubu (na górze masz : dołącz do klubu), chyba ze nie chcesz należeć do nas tylko "wpadasz" na moment
pozdrawiam

Ano dlatego ze jeszcze nie wiem czy zostane z ładna...Okaze sie dopiero po wakacjach. Troszke szkoda sprzedawac bo przez ostatnie niespelna 1,5 roku polubilem to auto no i wlozylem w nia blisko 5k tys.. (a jeszcze raz tyle by sie przydalo zeby wygladala elegancko....np blachara wymagalaby poprawek - bo rdza juz troche psuje jej lśniący sportowy) wyglad) no ale jak bede mial kaske zeby kupic cosik lepszego, to chyba jedna pojde z postepem...A jak sie okaze ze nie bede mogl sobie na taki zakup pozwolic (albo bede mogl i zbańczę na naprawach..) ..to na bank wstepuje do klubu i zaczynam jezdzic na zloty..))lubie swoj samochodzik a zlociki na pewno sa super takze rozczarowany na pewno nie bede )

A z jakiej przeglądarki korzystasz, może masz włączoną jakąś opcję blokującą wyskakiwanie okienek czy coś podobnego?