We Wrocku gościł dziś Prezes!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Właśnie wróciłem z krótkiego (ale sympatycznego) spotkania z Prezesem, który dziś był we Wrocławiu. Udało się spotkać choć były małe problemy Paweł wbił się w korki i jechał do mnie 1 godzinę ale warto było pogadaliśmy trochę, popstrykał zdjęcia mojej ładnej w tym również uszkodzonego na ostatnim rajdzie przodu a i najważniejsze dostarczył mi naklejkę klubową teraz jest w trasie i mam nadzieję że jak wroci to da znać pozdrawiam Kornat

szkoda że nic nie wiedziałem. moglem podjechać

To było chwilowe spotkanko
Ps. Mam dla Ciebie naklejkę założyłem kase ze swoich skontaktuj się ze mną to sobie ją odbierzesz.

to się kontaktuję. gdzie i kiedy spota robimy???

Powiem szczerze ze jeszcze w tym tygodniu może być ciężko ale zamierzam wystartować 2 maja (niedziela) w rajdzie w Jelczu-Laskowice może podjedziesz i się zgłosisz?? a jak nie to proponuję przyszły tydzień.

w niedzielę będę u rodziców w jelczu-laskowicach. gdzie są wyścigi????? i o której???

Dziś miałem przyjemnosc spotkac po raz pierwszy we Wrocławiu z Kornatem i pooglądąc( i obfotografować) Twoją łade - Kornat
Rogacek - sorry ,że tak wyszło ale do ostatniej chwili nie wiedziałem czy dotrę , a do Ciebie nie mam zapisanego telefonu.
Po za tym przedzierałme się diś przec ały wrocław chyba z godzinę przez korki i w końcu to Kornat do mnie dotarł , a nie ja do niego.Po południu Worcłąw jest zapchany na max - tak jak wszędzie
Ale jak to mówią - co się odwlecze - to nie uciecze
W każdym razie - masz piękny rajdowy wózek Kornat Konrad zgrał już fotki i wrzuci na stronę.
Pozdrawiam
Paweł

Cieszę się że choć spotkanie było krótkie to obaj odnieśliśmy pozytywne wrażenia, cieszę się również że podoba Ci się moja rajdówka raz jeszcze dzięki za odwiedziny mam nadzieje że będzie jeszcze nie jedna okazja aby pogadać na żywo!!!
Rogacek zawody pewnie zaczną się około 10-tej a próby zlokalizowane są przy biurowcu odbijasz na Miłosną (chyba tak się nazywa ta miejscowość) niedaleko fabryki Ronala

chyba miłoszyce???? na mapie niema miłosnej

Może właśnie tak nie wiem dokladnie myslę że nie będziesz miał prolemów z trafieniem

Korna t pewnie wlaczysz diż z autkiem - w kazdym razie życze sukcesów na rajdzie!!!!
Pozdrówki i jeszcze raz dzięki
Paweł

Z autem walkę zaczynam w sobotę mam nadzieję że zdąże i wystartuję, a chęci na start mam ogromne tak więc w niedzielę rano zamierzam stawić się na starcie