Kolejny temat swapowy ;] [126]

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Temat swapow w malcach poruszany byl juz milion razy tak wiec wystarczy uzyc wyszukiwarki i wszystko mamy jak na dloni, jednak mi jakos niespecjalnie udalo sie zaspokoic mojej rzadzy wiedzy wyszukiwarka i pojawilo sie pytanie ;]

Poniewaz studiuje/pracuje/posiadam kobiet sztuk jeden do opieki ;] tak wiec czasu duzo nie ma a 1.1 by sie przydalo.

Generalnie chodzi mi o to kto wklada 1.1 za jakies rozsadne pieniadze, samochod bedzie mial na dniach robiona blacharke, poszerzenia i dostanie nowy lakier, z przodu od razu robie wlot na chlodnice (na poczatku bedzie chlodzil kolo zapasowe ;]). Chodzi o zalozenie 1.1 SPI z seicento, w cenie uslugi ma byc zawarte wszystko (razem z silnikiem na legalnych papierach, chlodnica, flansza, mocowaniem itd.). Wstawiam samochod, umawiamy sie na termin, daje zaliczke w postaci jakiejstam ustalonej kasy i odbieram gotowe jezdzace auto, place reszte kasy. Zalezy mi na tym zeby bylo zrobione to mozliwie solidnie i zeby auto bylo wmiare bezawaryjne. Nie jest jakims wielkim problemem zawiezienia auta 'gdzies' w Polske w cele wykonania 'zabiegu' ;].

Korzystajac z wyszukiwarki znalazlem jakas firme z Krakowa, dowiedzialem sie, ze Zoltarowi wklada silnik Nitro i ze chyba Zuraw 'swiadczy' taka usluge.

Pozniejszy serwis nie jest tak bardzo istotny, zajmie sie nim Pan Chojnacki bo do Nadarzyna z Warszawy blisko

Skoro odległośc to nie problem to polecam zagadac z KAZĄ. Myśle ż eby się tego podjeli))

Ja tam sie nie znam, ale skoro juz wlazłem (bo temat za wiele nie mówi ) to napisze co wiem - ZoLt4R'owi swapuje TRS (N_I_T_R_O). Już niedługo zobaczymy efekt .

Cytat:
... i ze chyba Zuraw 'swiadczy' taka usluge.

As you wish. Nie widze problemu. Jako ze jestes z Plocka to masz blisko do Wawki. Reszte proponuje na GG 51738. Polecam szybki kontakt ze wzgledu na prawdopodobna koniecznosc wyciecia dodatkowego otworu na przewody do chlodnicy oraz nagrzewnicy (ktora docenisz w zime).

tak jest, mnie swap'uje TRS (N_I_T_R_O). nie tylko swap'uje bo buduje cale auto wg moich wskazowek i wspolnych ustalen. fura generalnie bez kompromisow, do sportu. jezeli chodzi o swap'owanie silnikow fiata nie znam lepszego znawcy wloskich aut (i ich mechaniki) niz N_I_T_R_O, swapowal rozne rzeczy w te i nazad. moge smialo polecic TRS. szczegolow cenowe uzgadniaj osobiscie (u mnie to zupelnie inna historia)

Cytat:
Korzystajac z wyszukiwarki znalazlem jakas firme z Krakowa, dowiedzialem sie, ze Zoltarowi wklada silnik Nitro i ze chyba Zuraw 'swiadczy' taka usluge.

co to za firma z kraka

jesli v-tech to zapomnij bo oni sie takimi autami nie zajmuja (nie wiedza co traca)

a co myslicie o RALLYCAR SPORT GARAGE ???

analizujac wszelkie zady i walety, po rozmowie z Zurawiem i ustaleniach finansowych na jakies 95% swapowal bedzie Zuraw duzym plusem jest jednak to ze Zuraw jest z Warszawy, ja w Warszawie studiuje/pracuje i siedze tam caly czas i do Plocka blisko gdzie auto bedzie rejestrowane (przywiezie sie na lawecie )

jutro jade po pierwszy zakup do swapa czyli opony i rozpoczynam poszukiwania silnika

silniki tez zalatwia N_I_T_R_O