Preparaty do lepienia dziur w podwoziu

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
CZy znacie może jakieś takie preparaty bo podwozie mi się sypie dziury jużjak byk jakieś kable już nawet widać

Mata szklana + żywica, ale najlepiej zmienić podłogę.

Co to znaczy zminić podłog i jaki to mógłby być koszt ?

Jasne,spawarka kawał blachy i do roboty jesli oczywiście potrafisz sam to zrobic a nie chcesz przez przypadek wypasc z siedzeniem na jakims skrzyżowaniu!!!

ale do czego to spawaćjak tam wszystko już w podobnym stanie

No to masz problemmmmmmm!!!!!Jak wszystko zeżarte to trzeba podłoge wymieniać!!!!!!!!!!!!!

NIe wiesz może jaki to może być koszt ?

Mogę ci powiedzeć tylko ile kosztowała do Malucha, moze jakos będziesz miał obraz ile to moze kosztowac do poldka, wiec do kaszla: cała podłoga (lewa i prawa strona) plus lewy i prawy próg zwenętrzny i lewy i prawy próg wewnętrzny (koryto) wyniosło ok. 110 zł za całość. Niestety nie wiem czy dostaniesz do Poldka takie części, ale chyba powinny być. Koszt takiej operacji niestety nie jest mi znany.

ale jak sięwymienia takąpodłogę
tą starą trzeba wyciąć ??

Starą wycinasz, potem wspawujesz w jej miejsce nową, nie spawa sie po całej długości tylko punktowo, tyle wiem. Wiem takze że musisz robić to fachowo, bo jest to część nosna samochodu, wiec musi być to dobrze spasowane.

Podłoga jest spawana do podłużnic które biegną zarówno wzdłuż nadwozia przy progach jak i wzdłuż tunelu z wałem. Jak one sa zgnite to sprzedawaj autko.

W zomisie były całe podłogi do polda

-----------------
"Nigdy mnie nie zawiódł, nie zdradził ani raz.
To wspaniała jest maszyna, choć ma już ze 40 lat.
Fiacior mój to jest to, kocham go..."

Raczej: jak podłużnice są zgnite to oddawaj autko na szrot.
Chociaż jak ktoś się zna lub ma kase to może wymienić podłużnice