Tankujcie gaz, poki tani

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
wlasnie dzwonil do mnie doktorek z informacja, ze gaz na stacjach jest powyzej juz 1,50 i bedzie rosnac do poziomu prawie 2 zl, wiec ten ostatni raz zatankujcie sobie do pelna po normalnych cenach.
kurwa mac! unia chujnia sie zaczela.

ta unia bokiem nam wyjdzie , wczoraj chciałem kupić chleb tostowy - 4, 75zł !!!!!!!!!

U mnie na osiedlu gaz jest po 1,36 , tylko ja nie mam gdzie go wlać

W 3miescie gaz powyzej 1,50 jest juz od miesiecy Teraz bedzie pewnie po dwa zyle.

Adamus from 3city

Eeeeeee..... co wygadqcie.Narazie to gaz zdrozeje ale o 16 groszy na litrze.A potem to kto wie

W Lublinie jeszcze kilka dni temu był po 1,40 a wczoraj tankowalem po 1,49 ....

W Starachowicach jest po 1,45,a w Radomiu widzialem 1,23,bylo to dwa dni temu

Wczoraj zatankowałem jeszcze po 1,5 ale jutro ruszam do Lublina i ciekawe po ile będzie jak wrócę

Ja robie zapasy, tankuje do zapalniczek

za ponad 1,50 to ja juz od pol roku co najmniej tankuje nie ma co panikowac

pozdr

gaz ma podrozec o okolo 8% takze nie jest tak zle !!!!!!

W Szczecinie jest po 1.56 zł. ale przy granicy na BP widzialem UWAGA 1.65 !!!!!!! ciekawe ile po 1 maja bedzie wynosić cena gazu chyba z 2 zl. albo lepiej

A walcie się z tymi waszymi cenami ponieżj 1,55. Ja od jakis 8 miesięcy a nawet roku kupuje po 1.59-1.65 a wy mi tu z 1.30 wyskakujecie. Panowie to co ja mam powiedziec jak dowalą po tyle samo procent co u innych. Niech ta Unia wali się na ryj.

PS. Sory że sie uniosłem, mam nadzieje ze nikogo nie uraziłem.

Przestańcie siać zamęt,grubymi nićmi szyty

Cytat:
2004-04-30 18:38:36, Mebig pisze:
Niech ta Unia wali się na ryj.

Clo na gaz nie wzrasta przez nasze wstapienie do unii, tylko przez dziure w budzecie, a ten kit wymyslili nasi politycy (bylo przed chwila w tvn o tym )

Cytat:
Clo na gaz nie wzrasta przez nasze wstapienie do unii, tylko przez dziure w budzecie, a ten kit wymyslili nasi politycy (bylo przed chwila w tvn o tym )

Tvn z koszerną logiką. A 12mld składki do UE rocznie, to napewno nie powoduje dziury w budżecie, tylko mole.

W pizdu z ta jebaną unią

P.S. Mam nadzieję że nic sie nie stalo za te slowa.

Cytat:
Tvn z koszerną logiką.

Ja zatankowałm wczoraj - za 1.38 - normalna cena w wawie.
Tylko patrzeć aż zdrożeje...

-----------------
"Nigdy mnie nie zawiódł, nie zdradził ani raz.
To wspaniała jest maszyna, choć ma już ze 40 lat.
Fiacior mój to jest to, kocham go..."

No i co ? No i zdrożał. Wczoraj na pobliskiej stacji LPG kosztował 1.44zł, a dzisiaj 1.58zł. Ręce opadają. Już sobie wyobrażam o ile zdrożała benzyna...