Zegarek w zestawie wskaźników - problem

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam oto moj kolejny zasrany problem. Czemu mi nie chodzi zegarek w zestawie wskaźników. jak go naprawić.
POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dac do zegarmistrza albo kupic nowy (okolo 40zl)

Jak wiadomo jest elektryczny, albo ci kable się poj..bały, alebo walnął jakis układ w nim. Jak nie wyjmiesz to sie nie dowiesz, niestety, a pomysł z oddaniem do zegarmistrza jest zaj..sty

Cytat:
2004-05-02 19:52:05, Mebig pisze:
Jak wiadomo jest elektryczny, albo ci kable się poj..bały, alebo walnął jakis układ w nim.

Hmm zegarek jest raczej kwarcowy i nie ma w nim zadnych kabelkow - prad pobiera nozkami ktore go mocuja do tylu zespolu wskaznikow

No czyli i tak jest na prąd, wiec nie widze przeciwskazań, moze właśnie tam coś jest nie tak, ale bez wyjęcia licznika się i tak nie obejdzie. Moja nieznajomosc polega na tym, ze ja mam elektroniczny, a w caro jeszcze nigdy licznika od tyłu nie widziałem. Ale jedno pewne, jak nie wyjmiesz to sie nie przekonasz.

[ wiadomość edytowana przez: Mebig dnia 2004-05-02 20:06:35 ]

hmmm problem w tym ze juz sprawdzalem przy licznikach i tak wszystko gra mase ma prad idzie no co jest grane.

Na zegarkach się nie znam, ale fajne masz rury.

Heheh to nie jest moj poldek tylko moj kolega mi przyslal i walnalem se na ikonke. Swego nie moge zrobic bo nie mam aparatu cyfrowego a nikogo w ostrowie nie znam co by mi na kompa walnąl.

Cytat:
2004-05-02 19:12:27, road_runner pisze:
Dac do zegarmistrza albo kupic nowy (okolo 40zl)

Albo wymienić z kimś walnięty na sprawny z przesuniętymi wskazówkami

A może wskazówki zardzewiały , a tak na serio któregoś dnia spalił mi sie regulator natężenia oświetlenia zegarów (przy okazji stopiła sie połowa zegarów) I to OT TAK!?

Skoro dostaje zasilanie, to być może sam zegarek jest dziabnięty. Myślę, że jeśli kupisz nowy i zamontujesz powinno być oki