Fotki do oceny(125p)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
ellochcialem oznajmic,ze dzisiaj zrobilem nowe fotki mojej bestii i od razu je zamieszczam.od razu mowie-maska czarna bedzie zrobiona i zakonczona w sezonie lwiosenno-letnim,tyl bedzie wygladzony jeszcze,oraz aluski tez sie jakies pokazawiec mozecie oceniac,katowac mnie swoimi spostrzezeniami
dziekuje z gory za wszystkie opinie(i te dobre i te zle)

Tyyy zrobiłes fotki ..... A kto przerabiał

ps. kanciak spoko.... i przynajmniej nie ma haka ..
I ten tył dosc ciekawy jak na kanta oczywiscie .....

Jedyne co mi nie podchodzi to kolor ....

Ładna ta Twoja bestia zawsze chcialem miec taki spoilerek z przodu..ale pewnie nie da sie takiego zalatwic...a szkoda..bo fajnie fiaty wygladaja z nimi..pozdroowka Mariusz

chciales szczerze to masz: )
ja bym nie usuwal klamez z tylu bo kant jest kantem i jak dla mnie nie pasuje on wygladzony. kolor rzeczywsicie troszke nie ten teges, i bialych lamp bym tez nie zalozyl, i nie scignalbym chromowanych zderzaczkow (bo sa miodzio), i nie zalozylbym tego spojlera na klape tylnia, przodu (tzn tego spojlera) nie widac zbytnio ale chyba jest w miare.

po prostu kazdy ma inny gust, i sie nie dyskutuje na ten temat.
ale widac ze zadbany i git.
tak trzymaj
pozdro

i jest okja za czyjes gusta nikogo nie potepiamwazne,ze mi sie podoba-a po za tym ten spojler z tylu moze niedlugo zniknie-pomyslimy
a po 2-zawsze chcialem miec kanta bez zderzakowi teraz to mam

Wygląda jak kant Remiasa swego czasu tylko że w innym kolorze ( kolor ok, jak jest czysty bo teraz rzeczywiscie nie prezentuje się ciekawie ). Wywal tylko ten tylny spoiler.
Wystarczy teraz kupić alufelgi, założyć tą maskę którą przygotowujesz i z zew. wystarczy.

Zajmij się silnikiem.

PS Co to za japaneeeees znaczki na drzwiach ?

Samochod bedzie całkiem inaczej wygladac jak beda jasne felgi, bo te go troszeczke przytlaczają. tylny sojler myk! do kosza! a co dych znaczkow "japaneseee" to to jest kant, polski wyrob wiec chyba nie pasuja, lubia takie bajery ale na hondach albo mazdach, fiatowi nie wypada

a wiec....to sa japanesee naklejki-jest to chwilowe,bo to na razie znak rozpoznawczy dla kilku autek-niedlugo bedzie zmienione,z zewnarz koncze juz zabawe,zostal mi do zrobienia tyl na gladko.
za silnik wlasnie sie zabieram-ale o tym w niedlugiej przyszlosci

wiec tak kancior spoko tylko ze do tego koloru to mam tylko jedna wizje

przerobilbym go na taksowke z czasow PRL
i na przednich drzwiach WPT oraz nr 1313 a na tylnych sluchawka tel z nr do centrali
oczywiscie klamki i zderzki by zostaly, trzebaby tylko skombinowac logo TAXI z dawnych czasow

no i zapodac silnior dohc i to by bylo na tyle

MUSTANG65: taki spoiler przedniego pasa do 125p jest jak najbardziej osiagalny

[ wiadomość edytowana przez: Samael dnia 2004-03-10 14:12:36 ]

witam!
no stan jest śliczny,brakuje jeszcze tych felg i bedzie świetnie,przy tym spojlerku z przodu i przy szerszych laczkach bedzie wyglądał naprawde groznie,(a co z poprzeednią czarną maska sie stało, czemu nie na swoim miejscu?),to jeszcze troszke i bedziesz u celu zmian.
Myślałem że obejże autko na żywo w niedziele ale chyba nie wypali, chyba nic nie jest organizowane,szkoda ale moze niedługo.
Pozdrawiam i cierpliwości do samochodziku,

strzałka!

Ja niestety jestem przeciw. Nie podchodzi mi nic , ani kolor ani spojlery ani brak zderzaków. Jedyny kant z zaspawanmi drzwiami jaki mi sie podobał to ten czarny a'la mustang, brak derzaków jest dobry dla klastycznych bandytow rajdowych a nie na tuning spojlerowo-białolampowy. Ale robisz dla siebie i jeśli ci sie podoba to ok.

Nie ważne co sądzą inni masz po prostu swój styl i najważniejsze jest to czy Tobie się podoba, bo w końcu to Ty nim śmigasz .Tak ogólnie to Fiacior zadbany...Pozdroowka!!!

mnie sie podoba (z malymi wyjatkami-tzn. klamki powinny pozostać,lampy jednak białe nie bardzo pasuja, no i spojlerek z tyłu..)
wiem ile czasu,wysiłku no i kasy Cie to kodsztowało... gratulacje

to juz kolejna odslona mojego autkawiec nie przeciagam struny tylko czekam na oceny
P.S.tyl bedzie jeszcze robiony a dokladniej miejsca po zderzaku
yowww

P.S.2 fotki w profilu

[ wiadomość edytowana przez: Krupek dnia 2004-05-02 20:07:19 ]

Jest niezły. Jakie masz opony na tych alusach? Jedyna rzecz która mi osobiście się nie podoba to spoiler na tylnej klapie. Ale to rzecz gustu. Pozdrawiam

A mi sie ta czarna maska podoba! Jeszcze w macie?
Ja bym jeszcze w przedni pas siateczki wrzoocił

A mnie ciekawi jaki opór powietrza stawia ten przedni "spojler" ??
wydaje mi sie ze dziala raczej jak hamulec aerodynamiczny...
Mi jakos najbardziej sie podoba przod 125 bez zderzakow, jakos tak "amerykansko" wygląda
kant wedlog mnie nie jest autem które mozna przerobic na wing-commandera...
Chyba najlepiej by było zrobić LOW-RIDER'a hydraulika w zawieszeniu, fele chrom(podstawa), mocny silniczek (np 2,0 DOHC),
dużo chromu i jakis super lakier....

ale mam fantazje ale kocham takie samochody, toczące sie 20km/h ale z gracją coś w tym jest

jesli chodzi o opony to z przodu mam fuldy 175/65 a z tylu toyo 205/60 i na tych gumach wyglada bosko
moze jeszcze bede miec fotki silnika bo tak troszke posprzatalem
pozdrowka

Cytat:
2004-05-02 20:43:44, Sajmon pisze:
A mi sie ta czarna maska podoba! Jeszcze w macie?
Ja bym jeszcze w przedni pas siateczki wrzoocił

Jakie siateczki Sajmon... co ty gadasz , nie rob wiochy !!!

Jak dla mnie bardzo ladny KANCIK, za maske daje 100, trafny wybor,
ja u mnie tyz tak zrobie!! lampki fajoskie (bialo-czerwone) miodzio!!! ,
no tylko co bym poprawil to ten tylny spoiler!!!! nie pasuje -wogoole!!!!!!
a co do felgów to wiem ze to drogi interes, wiec mozna poczekac!! wazne ze FIACIOR smiga po ulicach i prezentuje sie niezle!!!

POZDRAWIAM

wg. mnie do pelni szczescia (podazajac dalej nurtem przez ciebie obranym) brakuje:

braku klamek przod
braku zamka w klapce wlewu
obnizonego przodu
dystansy z tylu

na teraz tyle przychodzi mi do lba

pozdrawiam