Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() carewicz TOYOTA DRIVER Toyota Corolla Warszawa | 2004-05-03 18:41:30 |
![]() carewicz TOYOTA DRIVER Toyota Corolla Warszawa | 2004-05-03 19:38:26 Oczywiście, że można nim manipulować (jak sprzedawałem Nexie, Pan, który kupował poinformował, że takie "zembatkowe" to za 10 zł a elektroniczne za 50 zł cofają...). Co do udowodnienia to IMHO można bezsprzecznie udowodnić, że cofany (po podpięciu do kompa) ale za chińskiego boga nie można powiedzieć o ile. |
![]() foxsmoker Toyota Corolla Liftb ... Rumia | 2004-05-04 11:08:31 Corolka 98 jest stworzona do "przekrętów", z powodu czesto przepalających sie żaróweczek podświetlania zegarów co większość uzytkowników robi we własnym zakresie...
I ma licznik mechaniczny, elektroniczny wyswietlacz służy do pokazania temperatury otoczenia ![]() |
![]() krystek12 TOYOTA DRIVER TOYOTA COROLLA LIFTB ... Wesoła Warszawa | 2004-05-04 11:48:27 foxsmoker pisze:
Oj nie wiem wydaje mi się że były dwie wersje liczników: *mechaniczny (japonia); *elektroniczny (wersja angielska). obie te wersje miały elektroniczny wyświetlacz pokazujący temperature otoczenia |
![]() Hata TOYOTA COROLLA Gdynia | 2004-05-05 16:38:59 dla polaka nie ma rzeczy nie możliwych, kiedyś tam słyszałem że podłaczją laptopa odpowiedni programik i licznik cofnięty.
o szczegółach nic nie wiem. gdzieś chyba nawet ogłoszenie w gazecie widziałem cofanie liczników każdego rodzaju. pozdro o!!!! wlaśnie znalazłem ![]() "elektroniczne liczniki samochodowe cofanie przebiegu korekta złączem diagnostycznym gwarancja 100% wszystkie modele również mechaniczne" - i stronka www.iptech.pl |
![]() Jackal TOYOTA DRIVER Avensis T25 Wagon Warszawa | 2004-05-05 16:49:53 Licznik elektroniczny jest łatwiejszy do cofnięcia od mechanicznego. Wystarczy go tylko przeprogramować, a mechaniczny trzeba kręcić. |
![]() carewicz TOYOTA DRIVER Toyota Corolla Warszawa | 2004-05-07 22:10:28 BEZ KOMENTARZA !!!
![]() ![]() ![]() Aż się nóż w kieszeni otwiera jak się widzi, że takie strony "legalnie" wiszą na necie... |
![]() WilK Black Magic Prowansja | 2004-05-07 23:05:11 Jackal masz rację ![]() |