Wywoskowałem auto i tak jakoś - Lans [126]

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Dzisiaj po podokrecaniu całego silnika postanowiłem wywoskować dziada - 1 szy raz od zakupu.
Wiele osób pytało sie jak wygląda wnetrze - Niestety tak jak na zdjeciach.
Teraz conieco o aucie - na fotkach niestety nie widzicie znaczków które qba wysyła mi juz 3 tygodnie wrrrrrrrrr.
Nie widac tez kołpaków których nie kupiłem - wrrrrrrr .
Nie widać też znaczku licencja Fiat z boku - który zaj..... mi w ( pod ) ASO FIATA.
Nie widac tez radia - bo kurde nie chce mi sie montować .
Niestety nie widac tez gleby z tyłu - kolega mi dostarcza amory już 1,5 mca.
W sumie to mam te fotki jakby ktos chciał w roździelczosci 1024*768 - na tapecie nawet nawet u mnie wyglada

ps. Jak nie pasuje tu to na hyde park - na ogólnym zwykle sie daje ale sam nei wiem

no calkiem calkiem...ten obrotomierz jest "fajowy"

NO wiec z tego co mi sie podoba:
Całe autko
kiera
zderzaczki

to co mi sie nie podoba:
lusterka
białe felgi
obrotek
NAkładki na nadkola

Generalnie autko ładne

Bardzo ładny i zadbany . Jeśli chodzi o classic look'a to jeszcze bym poszukał ATS Classic'ów i jakichś chromowanych lusterek i byłby już miodzio . Ja jestem jak najbardziej na TAK. Aha i jeszcze coś można by było zrobić z fotelami (proponuje kubełki BiMarco A lub B).

pozdrawiam

mnie sie auto podoba tylko mi tam pare rzeczy nie pasuje do tego look'u,np. te zegary do classica nie za bardzo...

a ja 1 maja tez meczylem sie z lakierem i jeszcze nie skonczylem, narazie wypolerowalem maske klape bagaznika przednie blotniki podszybia dach i slupki dachowe i czesc tylenego pasa i mnie cholera bierze, bo pasta polerska sie skonczyla... ale generalnie jest zajebiscie

nie da sie moze kupic jakiejs gabki do szlifierki katowej na ktora sie nanosi paste polerska? zoastaly mi jeszcze drzwi o tylne blotniki a normalnie juz mi sie nie chce

samael nei lepiej na wiertarke taką kupic - 26 zł ???
Jasne ze sie da ...

Co do lusterek to nie bedzie chromu - stawiam auto pod szkołą , czasami u panny itp i boje sie o nie ....
Co do atsów to Qba dał mi namiar na kogos kto moze je miec - ale póki co zero odzewu !!!
Auto sie zmieni gwarantuje - ps. A felgi to sa w sumie zwykle szare od brudu i całe poobijane od kamieni .....

Samael- gąbka do polerowania na kątówke???

bedziesz caly brudny z pasty i poprzypalasz lakier- nie zartuje ani nie wyolbrzymiam

lepiej jak czuczu na wiertare sorki za ot

CZUCZOWY malec jest ok- po prostu osobisty samochod

Chyba nie widzialem wiecej nikogo fotek jak autka czucza Ogolnie maluszki fajnie wygladaja na niezlej glebie no ale juz mialem okazje widziec w takiej "pozycji" czucza bobka. Troche razi mnie ten obrotek bo nie przepadam za cyfrowymi wskaznikami Ogolnie ok

Własnie wpadłem na pomysł z obrotkiem !!!!!
Na dniach nie bedzie po nim sladu !!!! Musiałem tylko pomierzyć troche na styk wejdzie

Wszystko ok ale co to za wiejskie chromy na nadkola,bez tego malec nawet ladnie wyglada.

Te chromy dają całego uroku.
Po piersze nie widac otworów po listwach , a po drugie mam nadkole obdrapane troche neistety .

Zamienie je z czasem ale na nowe Bo te troche juz maja .

ps. Do qby jak to czyta - rusz sie ze znaczkami bo tak to nikt nie wie ze mój malec to malec

Cytat:
2004-05-03 22:21:44, mufaz pisze:
Wszystko ok ale co to za wiejskie chromy na nadkola,bez tego malec nawet ladnie wyglada.

popieram.... ja bym te nadkola odrazu zciagnał!!
no i jesli ma byc styl oldshool'owy to czemu kokpit jest od 126el

POZDRAWIAM!!

Nie lubie kapliczki.
Lubie niezawodnosc dlatego cała elektryka jest z eleganta !!!
To nie jest klasyk z wygladu owszem ma przypominac i na tym sie konczy !!!
Wnetrze to praktycznie elegant od podstaw .
przekaxniki , lampy , wiazka wszystko elegant.

Czy Ty czasem nie masz peknietego resoru? Wyglada to tak jak bys mial co najmniej 150kg w bagazniku. Te kola przednie to chybanie powinny byc ustawione w takim negatywie, a moze sie myle...?
Poza tym autko super, kolorek, felgi, kierownica, tylko te nadkola i zegary z reszta nie bardzo sie komponuja.

w tym malcu jest resor sklepany na plasko z dolozonym 2 piorem, ten resor jest normalnie plaski jak go z kumplem wyklepalismy to po zmontoawniu pior do kupy jak sie polozylo go na glowkach to bylo cos 65mm do podloza, teraz troche pojedzil to pewnie sie wygial bardziej

Jest jak był od nowosci .
Nie ma planowanych podkładek i to jest cały powód .
A co do tych nadkol i dziwnego pochylenia kół lewgo i prawrego to kurde jest fatamorgana bo wg diagnosty i sprzetu laserowego obydwa koła sa w normie i maja takei samo pochylenie ..Górna granica niestety !!

no ja jak patrze na tego malca to zastanawia mnie o co wlasciwie chodzi wlascicielowi?? widzialem pomieszane style ale tutaj jest po prostu choinka bez urazy... ciezkostrawne pomieszanie styli. jak to mialbyc klasyk to po kiego ta elektrownia na zderzaku? pasuje jak babie wąsy... te chromy na nadkolach sa po prostu okrutne! a juz dopelnieniem nieszczescia biale felgi z czarnymi kolpaczkami. lusterek pod kolor jakos tez nie moge przebolec. jakies mniejsze czarne lub chromowane by pasowaly a nie takie uszy slonia. mimo ze wszystko jest ladnie dopasowane to calosc smakuje jak przeslodzona herbata...

ale z drugiej strony podoba mi sie wnetrze, zajebista kiera, fajne wzory na zegarach, nakladki na geje i ogolnie jakos w miare sensownie sie komponuje. z klasyka nic tu nie ma ale ja tez bym za chiny nie uzeral sie z watpliwej urody deska starego typu. podoba mi sie tez lakier, i zadbana karoseria ogolnie. na zawiech nie patrze bo jak mowisz jest w fazie prac. ale jak tyl siadzie tak jak przod bedzie ok. chociaz nie wiem po co tak nisko na nasze dziurawe drogi? bo na rajdy sie chyba nie wybierasz? aha, powiem ci ze zajebiscie sie moim zdaniem komponowala klapa w czarnym kolorze... teraz troche stracil wyrazu...

ps. nie potraktuj komentarza jako zlosliwego, chcialem wniesc troche konstruktywnej krytyki

nie rozumiem w Twoim aucie dwóch rzeczy: felg (białe i z kołpaczkami do chromu, o co chodzi ) i wzorzastych zegarów, kiczowate jakieś..jeśli sie upierasz przy nadkolach to te moge jeszcze przeboleć..za to lakierek ładnie sie zarumienił po polerce, chyba tez sie za cos takiego zabiore..

very sexy kolana na jednym ze zdjec
aaa i wez cos zrob z tapicerka bo po prawej stronie lekki garb wyskoczyl
ogolnie jest ok