Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() toxic Opel Omega B Caravan Bogatynia | 2002-11-13 09:28:51 cześć!
Polecam odwiedzenie stronki www.autobaza.pl Znajduje sie tam : 1) VIN CHECKER - Dekoduje numer nadwozia pojazdu (VIN), weryfikuje jego poprawność, dekoduje rok modelowy i inne parametry w nim zawarte - istotne dla potencjalnego nabywcy lub użytkownika. 2)SŁOWNIK TECHNICZNY - Tu możesz przetłumaczyć na wybrany język obcy, zwroty i określenia techniczne, związane z budową pojazdów samochodowych. Słownik oferuje obecnie translacje wielokierunkowe pomiędzy pięcioma językami. 3) WIADOMOŚCI DOT. REJESTRACJI POJAZDU - Tu dowiesz się jakie dokumenty są wymagane przez Wydziały Komunikacji w chwili zgłoszenia wniosku o rejestrację pojazdu w zależności od jego statusu prawnego NARA ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() potryk (S) RegionAdmin Opel Vectra B Pomieczyno | 2002-11-13 09:43:03 SUPER SPRAWA ![]() Odrazu sprawdziłem swojego Opelka ![]() wszystko się zgadza ![]() Dzięki ci za wynalezienie tej strony!!!!! Swoją drogą OKP powinien do niej umieścić link na 1 str. Pozdrawiam Adam |
![]() toxic Opel Omega B Caravan Bogatynia | 2002-11-13 09:49:09 YO POTRYK!!!
Tak tez napisałem do OKP aby umiescił to na str głównej Bedzie baaaardzo pomocne !! NARKA! ![]() |
![]() rmickey Vectra B 2.0 CDX Warszawa | 2002-11-13 10:15:06 Rzeczywiscie dobra stronka ![]() Korzystalem z VIN CHECKER'a kupujac swoja Vectrunie, wszystko sie zgadzalo. ![]() Pozdrawiam rmickey |
![]() tsz01 Vectra Toruń | 2002-11-13 23:23:48 Z tego co wiem powinno byc "WOL" czyli nie zero tylko literka "O". WOL jest kodem producenta - tutaj firmy: Adam Opel AG. Ale glowy za to nie dma ![]() |
![]() tsz01 Vectra Toruń | 2002-11-13 23:28:28 poprzedni post-cik pisalem przed wejsciem na polecaną stronę - teraz juz widze swój błąd ![]() W oznacza kraj pochodzenia (Niemcy), a OL to Adam Opel AG ![]() Pozdrówka |
peso rzeszow | 2002-11-14 03:58:53 ALE INTERPRETACJA WCIAZ NIEJASNA CZY 0 CZY O
moze ktos wie jednoznacznie ... |
![]() toxic Opel Omega B Caravan Bogatynia | 2002-11-14 07:08:22 Oznaczenie w VIN-ie to jest WOL - sa to litery , czyli 2 to "o" a nie zero.
NARA ![]() |