Wycena naprawy !!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam wszystkich!!Mam taki problem !! Musze wymienic łozyska w tylnich kołach i chce sie pozbyc sporych luzów na kierownicy oraz pozbyc sie luzów na wale Niemam sam czasu na naprawe dlatego chce oddac uatko do naprawy i niewiem ile musze na to kasy przeznaczyc!!Czy ktoś z kolegów sie moze orintuje ile moze kosztowac taka operacja??Z gory dziekuje za pomoc!!

to zależy gdzie oddasz auto, ceny są bardzo rózne.
zależy też: gdzie na ukladzie kier. masz luzy, bo może wystarczy jedną śrubke dokręcić,lub trzeba będzie wymienić wszystkie drążki,
. takie żeczy robilem sam(oprócz łożysk z tyłu-bo nierobilem jeszcze) więc niewiem ile może chcieć "fachowiec" za taką usługe

-----------------
"Fatalna Imitacja Auta Turystycznego"

P.U.H. MARAKANT

Transport samochodów / pomoc drogowa
Poliwęglan do rajdówek

Rok temu za wymianę krzyżaka na wale zapłaciłam 16zł.- za część, a za robociznę 24zł.

Ja proponuje tobie abys poprostu podjechal do 2 /3 zakladow i wybral najdrozsza oferte bo jak ja chcialem zaoszczedzic na wymianie uszczelki pod glowica to sie skaczylo tak ze zaplacilem za planowanie glowicy a nawet jej palcem nie tkneli i teraz cieknie czasem mam ochote zabic takiego. kalecza sztuke naprawy i zdrowie psychiczne klientow

Nie no Jery ja mam raczej zaufanego mechanika tylko niewiem ile kasiory w to wsypac??Chyba sobie mahne te krzyzaki też skoro sa takie tanieMała rzecz a cieszy!!!A kierownica to tak ciezko chodzi ze fiu...i czasami niepowraca na swoje miejsce!!Troszke oponki mi zdziera!!Cos sie wykombinuje.....

Cytat:
2004-05-04 21:39:54, Merol pisze:
Witam wszystkich!!Mam taki problem !! Musze wymienic łozyska w tylnich kołach i chce sie pozbyc sporych luzów na kierownicy oraz pozbyc sie luzów na wale Niemam sam czasu na naprawe dlatego chce oddac uatko do naprawy i niewiem ile musze na to kasy przeznaczyc!!Czy ktoś z kolegów sie moze orintuje ile moze kosztowac taka operacja??Z gory dziekuje za pomoc!!

lozyska z pierscieniami kosztuja okolo 35 pln,koncowki kierownicze okolo 20pln sztuka to mozesz zrobic sam(no i pojechac na ustawienie geometri,u nas 50pln)regulacja mostu kosztuje w ASO 400pln