Witam wszystkich forumowiczów:)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam! Jestem nowym użytkownikiem forum. Pod koniec maja kupuję BIS-a. Myślę, że będe razem z Wami miło i sympatycznie spędzał tutaj wolny czas.

P.S. Mam do was pytanko. Jak wyżej napisałem mam zamiar kupić bisa. Pacjent woła za niego 1000 zł. Bis ma w miarę zdrową blache(gdzieniegdzie widać tylko malutkie ogniska rdzy), jest to rocznik 1989, gaźnik od Cinkala, zarejestrowany, ubezpieczony.
Czy waszym zdaniem się opłaca wziąć tego boba?
Pozdrawiam

Witam witam
Jeśli jest w takim stanie jakim piszesz to moim zdaniem chyba tak cena taka w miare średnia

Witam nowego forumowicza

czesc.najwazniejsza blacha.jak jest w miare to ok.

Dzięki za rady
Pozdrawiam i życzę miłego dnia

witam, moim zdaniem najważniejsze żeby nie rdzewiał bo każdy mechanik da sobie radę a blacharze są drodzy a mechanicy mniej.
auto za 1000 zl

Bardzo trafna uwaga aawol

Witam....wedlug mnie 1000zl za bisa w ogolnie dobrym stanie..jak to stwierdziles..to chyba nie jest jakas strasznie wygorowana cena..i dokladnie tak jak napisal aawol..zrob dokladne ogledzinki auta..popukaj w niego zeby sprawdzic czy wszystko w porzadku pozdroowka

Witam ja też uważam że cena nie jest wygórowana ale blachare obejżyj dobrze czy z kitu nie jest ulepiony popatrz na progi, podłoge (czy się siedzenia nie zapadają ), i miejsca mocowań amorów i oblukaj czy wachacze nie są zgnite. Jak wszystko jest okej to można się nie bać takim czymś wyjechać.
Powodzenia.

Cześć miłego pisania na forum życze....

Dzięki
Dodam, że podłoga i progi były po remoncie.
Pozdrawiam

Nic dodać nic ująć do wcześniejszych wpisów. Jeżeli były remontowane progi i podłoga a blacha z zewnątrz jest dobra i zrobisz wszystko to co powiedział Kaszlak i jest oki... To moim zdaniem Cena jest Spoko

tylko nie bisa no chyab ze jako dawce na cos wiekszego ale to tylk o moej zdanie poszukaj w archiwum byl topic o zakupie bisa

Witam

Miłego pisania

Witam kolejnego fiat-maniaka myśle że spodoba ci się ta zajawka

Pozdrawiam wshystkich fiat-maniaków....

witam, pyrlandia =dokładnie Poznań

Mamy u nas takiego co wstrysk w BISie zrobił A i części też się poszuka jak będzie trzeba.

A nie lepiej zwyklego malacza??? Rozne rzeczy sie o bisie mowi, ale ja tylko powtarzam co slyszalem

No i witam

powitac powitac!!! ja tez z pyrlandi! dokladnie to gostyń! a ty?