Czujnik Temp. Zewnętznej

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam, mam mały kłoppot Komputer nie wyświetla mi Temp. Zewnętrznej koło Akumulatora znalazłem kabel z dziwną końcówką która jest uszkodzona ( nie wiem czy to jest TO )!!!!. Jeżeli ktoś WIE gdzie jest, lub moze ma cos takiego <<< PROSZE O POMOC >>>

mnie koledzy pisali ze pod reflektorem od strony kierowcy w zderzaku. ja nie znalazlem czyli pewnie nie mam ...

To co znalazłeś to jest pewnie ten czujnik temp. Jeśli masz Omegę A to koszt około 130 zł, jeśli Omegę B to około 20 zł. Ja do swojej A założyłem od B. Działa poprawnie tylko trzeba było pokombinować z podłączeniem.

Wielkie dzieki za pomoc, popatrze o co chodzi z tym czujnikiem, i raczej bede sie rozgladal za tym od Omegi B

Cytat:
Wielkie dzieki za pomoc, popatrze o co chodzi z tym czujnikiem, i raczej bede sie rozgladal za tym od Omegi B

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=24888100
moze warto kupic.
ewos

To co znalazłeś obok akumulatora to najprawdopodobniej złącze czujnika temperatury gdyż czujnik ma własnego kabla ok. 30 cm, który pozwala na umieszczenie go pod zderzakiem.

Pozdrawiam

Cytat:
2004-05-05 15:37:06, macior13 pisze:
To co znalazłeś to jest pewnie ten czujnik temp. Jeśli masz Omegę A to koszt około 130 zł, jeśli Omegę B to około 20 zł. Ja do swojej A założyłem od B. Działa poprawnie tylko trzeba było pokombinować z podłączeniem.

A co trzeba było pokombinować? Bo ja też chcę kupić sobie taki czujnik i gościu chce odemnie 120 zł , a za czujnik od Omesi B tylko 20, ale powiedział, że nie da się go podłączyć. Jeśli Ci się to udało, to napisz mi na prv please jak to zrobiłeś. Pozdrawiam!

Właśnie zamówiłem czujnik od Omegi B, jak tylko uda mi sie go uruchomic to npisze co i jak