MotoNews.pl

Licencje - wnioski, kasa itp...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Może umówimy się jutro w godzinach popołudniowych, ok.18.00, wypełnicie mi wnioski na licencję dacie kaskę a ja to w piątek zaniosę i powinny być na poczatku przyszłego tygodnia. Zaznaczam że nie muszę składać wszystkich wniosków naraz, ale potem kto nie złoży u mnie jutro to bedzie musiał sam złożyć w pzmocie. Nie zapomnijcie o zdjęciu leg.!!!

jak dla mnie pasuje.
o 18:00 koncze moglbym byc tak 18:10;)

ps: a co z pomyslem zeby sobie samemu wypelnic i przyniesc wydrukowane. mysle ze to nieglupie, oczywsice dla tych co chca.

Ja z Tomym będziemy

18 jest OK. Gdzie? Ile na licencję?

Dommel jak zwykle się urwał z choinki i jak zwykle nic nie wie - 40zł + zdjęcie leg.

Wypełnienie wniosków nie zajmie dużo czasu i nie jest to skomplikowane, trzeba pamiętać jak się ma się na imię pierwsze i drugi, nazwisko, adres, nr. dowodu osob., data ur. i tyle.

Proponuję wyjątkowo spotkanie na parkingu pod M1, koło gokartów naprzeciw Praktikera od strony ronda oczywiście o 18.00 na spóźnialskich poczekamy max do godzinki.

Cytat:
2004-05-05 21:47:51, Konrad_P pisze:
Dommel jak zwykle się urwał z choinki i jak zwykle nic nie wie - 40zł + zdjęcie leg.

Konrad to ty masz jeszcze choinkęw domku, może prędzej z palmy

Z tą kwotą to było małe zamieszanie i chciałem się upewnić co by mieć odliczoną kasę

cholera nie wiem czy dam radę podjechać pod M1 zajecia kończę o 17:30 ale z czarnowiejskiej nawet nie wiem co jedzie pod m1. Nie obiecuje że będę ale postaram się być

nie dalo sie pozniej napisac o spotkaniu nie wiem czy bede, bo jestem bardzo zmeczona. jak bede to wysle ci Konrad dzwonka, to najwyzej na mnie troszke poczekacie.

Oh f*.*k troche pozno przeczytalem. Daj namiary jak sie samemu sklada taki wniosek, gdzie i w jakich godzinach.

praca & brak mozliwosci dojazdu mnie zatrzymaly, nie udalo sie dotrzec...

to może w niedzielę z resztą osób się jakoś umówię ?

ok gdzie i o ktorej w niedziele?

to proponuję jutro (w niedzielę) o godz. 12.00 w tym samym miejscu.

nie dam rady, mam zajęcia na których niestety muszę być

ok ja bede

Licencję do odbioru:

- Krzychoo
- SiZ
- Rooda
- Septembeer
- Weisman
- Sowa + Sówka
- Filemon
- Phornax
- Zary
- Daniel
- Dommel

Kiedy chcecie odebrać to Wasza sprawa, proponuję spotkanie w weekend.
Reszta osób jak chce to może sobie sama złożyć wnioski w PZMocie, jak ładnie panią poprosicie to Wam na miejscu wypisze, albo się w końcu zbierzcie wszyscy do kupy bo ja nie będę się z każdym umawiał kiedy mu pasuje bo nie mam na to czasu.
Wniosek i załącznik do pobrania TUTAJ i
TUTAJ

Przykład jak wypełnić wniosek TUTAJ a załącznik TUTAJ.. Wydrukować oczywiście w A4

ok, ja jestem za kiedy i gdzie

No to super - kiedy KJS

SB cały dzień, ND tylko do południa!

bardzo dziekuje za licencje tylko niech sie przyzna ten przystojniak co mi ja przyniosl

Cytat:
2004-05-14 20:43:01, KGR pisze:
bardzo dziekuje za licencje tylko niech sie przyzna ten przystojniak co mi ja przyniosl

czy ja o czymś nie wiem

Proponuję jutro o 13.00 pod M1 tak jak ostatnio, w niedzielę nie dam rady.