V edycja Rajdu Młodych

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Kto się wybiera startować lub oglądać?? Ja jechałem w zeszłym roku i wrażenia nawet pozytywne. Niby 40 zeta za dwa ok 30 sekundowe slalomy to trochę dużo. No ale do tego koszulka , jedzenie i przejazd gokartami więc nie ma co narzekać. W tym roku także się wybieram ale w niedzielę 16 maja bo jak wiadomo w sobotę odbywa się "rajd" na paprach.

Zgłoszenia do odebrania w salonie Peugeota (chyba jeszcze będą), sam rajd odbywać się będzie w dniach 15, 16 maja na terenie Stadionu Śląskiego w Chorzowie. Pozdrawiam

Ja tam nie startuje, bo szanse mam bardzo małe. Ostatni raz, autem przednionapędowym, więcej niż 3km przejechałem Oplem Corsą z tabliczką "L" na dachu A tak, żeby się dla przyjemności przejechać to oczywiście nie mam kasy...
A oglądać raczej nie ma sensu...

Ja startuje napewno ale jeszcze nie wiem czy to bedzie niedziela czy sobota (w zeszlym roku chorogiewka)

No i po rajdzie młodych. Niestety w ty roku szczęście nie dopisało .Pomimo opini towarzyszących znajomych i jednego z sędziów o całkiem dobrym stylu jazdy i dobrym czasie potrącenie jednego pachołka wyeliminowało mnie z walki. No cóż, do trzech razy sztuka. W przyszłym roku nie dam się jakiemuś tam pachołkowi
Wielkie gratulacje dla kierowcy, z którym jeźdże w KJS-ach Olka Zajica, który zajął 4 miejsce dzięki czemu zobaczymy go w finale w Warszawie

Pozdrawiam

Respect Olas!!! Wielkie gratulacje!!! Bede trzymał kciuki podczas eliminacji w Wawie.

Olo congratulations tez bede trzymal kciuki podczas eleminacji w Warszawie

Witam
W tym roku pierwszy raz brałam udział w Rajdzie Młodych - 15 maja w Chorzowie. Niestety potrąciłam jeden pachołek, ale jeden z sędziów podchodząc do mnie powiedział: "mówiłem im, żeby tego nie robili". Nie było źle, a bawiłam się fantastycznie
Za rok na pewno znów wezmę w nim udział
Pozdrawiam

Pozdrawiam również, choć do młodego mi daleko