| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Lo3eK F&F Sympatyk Był Stalowa Wola | 2004-05-07 17:00:46 Sprawdzilem w wyszukiwarce i nie ma nic na ten temat chociaz wydawalo mi sie ze cos bylo niedawno.
Moze i temat jest banalny ale chce sie dowiedziec czy jak myje silnik w malcu to mozna go pryskac woda i sie nic nie stanie? czy na cos musze uważac? Moze i niektorzy powiedza ze glupi silnik bedzie myl ale mialem ostatnoi niekontrolowany wyciek oleju i caly silnik jest brudny. Nie chce eksperymentowac na silniku wole sie zapytac was czy woda nie zaszkodzi mu w nadmiarze. Nie chce miec jakiejs niespodzianki Bo do domu od babci (tam gdzie myje auto) mam 10 km. Oczywiscie wiem ze najpierw musze uzyc jakiegos preparatu i dopiero plukac silnik. Jak znacie jakies skuteczne to tez dajcie znac. Pozdrawiam i Myjcie swoje silniczki |
Powel Fiat 126 76r Chełmno | 2004-05-07 19:18:09 Plyn do mycia silnikow za ok. 7zeta, wystarczy na caly(chyba ze masz konkretnie ubrudzony) i myjka cisnieniowa. Nawet farba z pokrywy zaworow Ci zejdzie |
CZUCZU (S) Kia CEED KTSW MEMBER | 2004-05-07 22:05:13 Za 7 zł masz 2 litry ropy.
A za to to ty go na błysk wyczyscisz. Leje woda i jakos jest ok .. |
kabul F&F Sympatyk Corolla E11 Club Tropicana | 2004-05-07 23:03:42 ja kupilem za 7pln na cpnie preparat firmy K2 w butelce jak do plynu do mycia szyb.spryskujesz tym cieply(nie goracy)silnik i za pare minut szlaufem go.jak wyschnie to wyglada jak psu na wiosne kasztany.mam elxa i myje silnik zawsze przed myciem auta(nie mam oslony pod sercem) i nigdy nie mialem klopotu pozniej z odpaleniem.nie brudze sie machajac pedzlem z roba-calkowicie bez dotykowo |